VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

tebe treba prijaviti jer dijeliš slike i profile. nevjerojatno. i još bi nešto za uzvrat. te žene znaju da trguješ njihovim slikama?
 
Evo jos jednom mog oglasa..jbga neki ljudi ovdje misle da ja javno iznosim imena i detalje dama koje se vole bez obaveza..al naravno da to nije istina :)
Na moj nedavni post od prije koji tj dobio sam dosta upita i to svi bi da im se pošalje đabe, kao daj neku, nesto konkretno i te sheme.. Da podsjetim neide to tako :)
jedino sto prolazi je zamjena, zamjena BEZ glupih brojeva i te sheme jer je njih 99% LAŽNO!!
mozemo razmjenit slike i detalje gdje se vide da su to one , moj oglas moji UVIJETI !! molim pacijente da mi se ne javljaju i zicaju da posaljem nesto.. i one sheme imam broj od ove broj od one ;)
NE NE NE I NE..ne zanimaju me brojevi i te gluposti..zanima me konkretno ;) da mozes dokazat tko je sta je i da mozemo razmjenit razlicita iskustva itd..
te dame nisu KURVE samo curicke koje vole sex bez obaveza.. i nije da im samo posaljes poruku: ajmo se jebat :D nego ulozis koji sat tipkanja i truda..da ju oboris..a lake su ;)
bolje i to nego davat lovu i sevit ;)
Uu jebote,ja neznam kaj bi tipkal sa njom par sati.Znaci danasnje cure,ako duze tipkas i posaljes vise poruka jace je napaljena? Neznam,nist ne kuzim.
 
a cuj ovo, curicke koje vole sex bez obveza, ako nakon par sati tipkanja siri noge onda se ne moze ni drugo reci nego da je kurva.
ako se ne jebe za pare ne znaci da nije kurva :D
 
Pozdrav svima
Novi sam ovdje, 33g, tražim ozbiljnu i konkretnu damu, žensku za povremena druženja u diskreciji
Ako može koji kontakt u inbox, na mail, vž, novi marof, čk, kc bio bih vrlo zahvalan
 
Ma je točno da nada umire posljednja al ovdje je davno ucrkla, na žalost, na sreću, ko bi znal
ak se koja i javi to će bit tak napisano, a u stvarnosti bu imala pimpača
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh