To ti je ona koju je već policija uhvatilaDali ko bio kod one mlade iz okolice Ludbrega?Jest da oglas na sms oglasniku ali ne trazi bonove,bar meni nije ali nema prostor a ja ne zelim u autu,,0989067148 ako ko zeli nek proba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti je ona koju je već policija uhvatilaDali ko bio kod one mlade iz okolice Ludbrega?Jest da oglas na sms oglasniku ali ne trazi bonove,bar meni nije ali nema prostor a ja ne zelim u autu,,0989067148 ako ko zeli nek proba
Znači nebi trebalo probati ??To ti je ona koju je već policija uhvatila
Tolko pametna da nije promijenila broj s kojim su ju uhvatiliZnači nebi trebalo probati ??
Tolko pametna da nije promijenila broj s kojim su ju uhvatili
Tolko pametna da nije promijenila broj s kojim su ju uhvat
Znaci super spasil u zadnji čas jer sam mislil rešitiTolko pametna da nije promijenila broj s kojim su ju uhvatili
Joj dečki, sad vam i pamet smeta. Da ove imaju malo soli vi pičke vidli nebiZnaci super spasil u zadnji čas jer sam mislil rešiti
Aha kužim sam s tim da policija zna za nju me malo bacilo s takta, kad se zenska za lovu na ruke ponudila bez ikakvih onih bonova i tih sranja a mislil sam probatiSve to stoji,policija i ostalo a kad pogledas izbor zena(bar javni).Onda moras razmislit,a opet koliko skuzio to povremena i ko zna kakva usluga i ostalo.
Aha kužim sam s tim da policija zna za nju me malo bacilo s takta, kad se zenska za lovu na ruke ponudila bez ikakvih onih bonova i tih sranja a mislil sam proSve to stoji,policija i ostalo a kad pogledas izbor zena(bar javni).Onda moras razmislit,a opet koliko skuzio to povremena i ko zna kakva usluga i ostalo.
Hahah imas prav sam me to s murjom malo hitilo, probal bi ju svakak rekla da računa 600 kn i to lova direkt dok se reši, kaj velis da se ide ?Joj dečki, sad vam i pamet smeta. Da ove imaju malo soli vi pičke vidli nebi
Sreća kaj su glupe ko kurac pa se zato i kurvaju za lovu. A nismo ni mi puno bolji od njih
Prijatelju imaš kontaktAha kužim sam s tim da policija zna za nju me malo bacilo s takta, kad se zenska za lovu na ruke ponudila bez ikakvih onih bonova i tih sranja a mislil sam pro
Hahah imas prav sam me to s murjom malo hitilo, probal bi ju svakak rekla da računa 600 kn i to lova direkt dok se reši, kaj velis da se ide ?
I mene to zanima, i kakva je?jel bio tko kod željne33 u zadnje vrijeme?
Jel bio ko kod ove 0976436571I mene to zanima, i kakva je?
Koja je taJel bio ko kod ove 0976436571
Ma bonovi... Zašto pitate dal' je tko bio ako niste ni zvali ili poslali poruku?Koja je ta
Ja mislim da je tu više od pola njih muških koji traže bonove jer se ne zele javit kad zoveš samo pišu....Ma bonovi... Zašto pitate dal' je tko bio ako niste ni zvali ili poslali poruku?
večer,ja sam jako zainteresiran za mladu ciganicu,može kontakt?hvalaje li netko zainteresirani za mladu ciganicu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|