Zabranjeno_voce
Member
Ocito sam trebao sad doc u varazdin jer nemate niti jedne normalno napisane recenzije. Osim toga, bez uvrede, ali prosli post sam poceo sa "veliki jebaci iz varazdina" stoga ne kuzim zasto si se prepoznao u istom...Hahaha,najjaci sievo ovako... nit si ti trebao dolazit iz zg da napises recenziju jer to si mogao napisat i iz zg
.Drugo,to sve kaj si napisao je istina i to znamo vec 10-15g od kad se doticna pocela bavit tim sportom.Ovdje je netko spomenuo nju i odma kao vaaauuu...nova picka u gradu,a zenska vec prakticki umirovljena u svom poslu.To kaj si napisal i otkril toplu vodu napisal si klincima koji su tu na forumu mjesec dana i za njih je natasa novost kao i tebi teski jebacu.Zna se koje zenskice danas vladaju po tom pitanju u vz.Naravno mi smo mala sredina i ne prica se bas tu na forumu o njima.U vz ima uvijek nesto za posevit samo ovaj forum nije mjesto za odavanje njihovih kontakata i njih samih.Uglavnom ti si bio u kontaktu sa najruznijom zanskom koja se jos povremeno bavi time.U biti otkril si jedno veliko nista.Eto drugi put kad potegnes "čak" iz zg javi se pa ces onda jebat pravu robu a ne tu neku potrosenu natasu.Eto i nemoj traveljat tu gluposti i mislit da si nas bacio u trans jer si ti morao cak iz zg dolazit da napises recenziju.Aj sad pamet u glavu i nemoj vise dolazit da nam otkrijes nesto kaj je otkriveno orije cca 15g.Lp
Bitno da si napisao osvrt na moj post od 72 recenice, ali ne mozes napisat recenziju od 3 recenice iz svog grada na forumu koji je namijenjen za to. Pozdrav voljenom varazdinu i varazdincima iz zagreba