250 , 300Koliko dabrova sandreja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
250 , 300Koliko dabrova sandreja?
Imas ti koju250 , 300
jel more samo pušenje kod nje?Onda stvarno nekaj bilo inace ide stalno i nikad ne zajebe ja bio puno put
Nije istina,ne velim da ana nije dobra ali ima boljih zena tu.
ima tko broj od Ane??Decki jedina kaj ovdje valja i s kojom sam bio je Ana (ona starija) i to je sve kaj možeš dobrog dobit tu ( ak ju možeš dobit ma da je i to sad teško već)
jel moze broj od AneDecki jedina kaj ovdje valja i s kojom sam bio je Ana (ona starija) i to je sve kaj možeš dobrog dobit tu ( ak ju možeš dobit ma da je i to sad teško već)
Ne možejel moze broj od Ane
0955497350jel moze broj od Ane
Nina Vzjel moze broj od Ane
e sad neće niko sexati,jer budu bombardirane pozivima i porukamasad će najebat babe, a sperma teči u potocima
Gotovo je vec sad haha, ovu klaudiju zovem drugi put i odtad linija zauzetae sad neće niko sexati,jer budu bombardirane pozivima i porukama
pa budu možda i neke broj promijenile )
Nemoj kenjat bzvze,kaj mislis da su one sex mašine?? Dosta im je 2-3 pacijenta dnevno.Racunaj puta puta 30 dana i izracunaj zaradu.Mislis da joj si ti prioritet koji imas 300kn u đepu i mora ti se javit i dogovorit fuk sa tobom??? Netreba.Stalni pacijenti i jos koji sastrane njoj sasvim dovoljno.Volio bi vidjet tebe da moras recimo 5x dnevno karat... jel bi ti dosadilo??? Ne bi jer ti vise od 1x dnevno ne mozes.Nemoj kenjat bzvze ok?Ajde ne kenjajte svi skupa. Da im smetaju pozivi i poruke ne bi se bavile sa tim poslom. Sve svetice a jebu se okolo za suncokretove sjemenke. Nemrem više gledati to vaše prepucavanje.
I kakva je klaudija?Moze neki info o njoj, godine, izgled, cijena ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|