Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zicer u Mađarsku,bil sam četiri puta ove godine(zadnji put u maju) i nije mi žao,sad ne znam kak je situacija s prelaskom granice ije li bolje nesto domace uzeti ili ici na zicer u Madjarsku?
ak si cijepljen ide kao i prije samo se pokaze potvrda. bio pred 3 dana, ali naletio na nekog gabora jer se ova stalna nije javljalaZicer u Mađarsku,bil sam četiri puta ove godine(zadnji put u maju) i nije mi žao,sad ne znam kak je situacija s prelaskom granice i
kovid putovnicom,pošto nisam cijepljen
Može broj u privat ili na mail pzdero53@gmail.comJa imam iz vz jednu
0997779597 natasajel imas broj od natase
0997779597natasajel imas broj od natase
Jbg sad budu svi navalili na pozivanje i postoji mogućnost da odustane0997779597 natasa
Neće odustati jer to i tak niko ne jebeJbg sad budu svi navalili na pozivanje i postoji mogućnost da odustane
Daj brojaNeće odustati jer to i tak niko ne jebe
Daj mi malo više o njo na zlatkovzkuster@gmail.comNeće odustati jer to i tak niko ne jebe
Više od pola njih tu bi jebalo a ni ne znaju kako izgledaNeće odustati jer to i tak niko ne jebe
Bolje sa sakom nego sa natasomBolje da ne znate kako izgleda a kamoli da jebete
Ma daj svi traze broj onda zoveju i ocekuju neznam kaj...milijon pitanja i onda dok ju treba pokupit i ici jebat blokada.Zaseru se jer ocekuju zensku sa mjerama 90 60 90 i osjecaju se herojima jer su uspjeli nazvat kurvu.Naravno dok im dojde do mozga da bi trebalo platit i pokupit je nista od toga.Radije tu opet zicaju brojeve a unaprijed znaju da fukali nebuju ali nema veze,glavno da tu na forumu ispitivaju kakva je koja i onda nejdeju jebat jer je jedini razlog razlika u godinama ili im se cini prestara.Vrag vas jebi smrklji smrkljavi nikad se u zivotu nebudete najebali osi na kompjuteru doma.Zene budu vam drugi jebali jer vama taj dan nebu dobro ili budete morali oborit rekird na igrici.Fuj gamad zbirljiva smrkljiva.Pisite i serite sad kaj hocete ali pravu istinu sam vam napisal.Onda se cudite da vam se ne javljaju na mob kad ste dosadni ko vuši.100 pitanja i na kraju veli ak se odlucim javim se.Vrag vas jebi,dogovori fuk izjebi se i čao.Filozofi smrkljavi ili ti ga jebači ali vizualni.A sad navalite i branite svoj lazni ego.To sam sve napisal jer mi tu u roku 3 dana 10 njih moliju da bi jebali i nek im dam broj da su suhi,da bi se zabavili,da su napaljeni ida bi se spraznili itd... onda debili zoveju i saljeju takve poruke i drkaju na poruke ali da bi koji dosel i pojebal si to neee.Uzas,niste za drugo da vam iduci put dam svoj broj dogovirim jeb i da onda ja vas zjebem sam zato kaj ste tak retardirani.Prepoznali su se oni tu koji su mi se javili.PljucBolje da ne znate kako izgleda a kamoli da jebete
Pazi,javi mi se da nek mu dam broj,ok.Pitam zensku dal mogu dati broj da bi decko jebal,ok.Dam mu broj i onda me doticna nazove i pita kojem sam to majmunu dal broj jer on bi se dopisival i postavlja pitanja tipa kakve decke volis,kolko put si se jebala,dal joj je obrijana,dal bi isla s njim na pizzu,jedan ju je cak i pital dal se kad jebala u golfu sestici...Razmes,zenski koja se jebe za lovu on postavlja takva pitanja.Ovaj svet stvarno ide u k....Ja sam od onih: dogovorim, idem jednom makar bila ružna, i ako mi se ne sviđa više nejdem. I kraj priči.
ja fakat ne znam koja je svrha ove teme jer tu nitko nista ne jebe osim svoje desne ruke hahahaPazi,javi mi se da nek mu dam broj,ok.Pitam zensku dal mogu dati broj da bi decko jebal,ok.Dam mu broj i onda me doticna nazove i pita kojem sam to majmunu dal broj jer on bi se dopisival i postavlja pitanja tipa kakve decke volis,kolko put si se jebala,dal joj je obrijana,dal bi isla s njim na pizzu,jedan ju je cak i pital dal se kad jebala u golfu sestici...Razmes,zenski koja se jebe za lovu on postavlja takva pitanja.Ovaj svet stvarno ide u k....
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|