Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda ju je htio na spoj odvest..Pazi,javi mi se da nek mu dam broj,ok.Pitam zensku dal mogu dati broj da bi decko jebal,ok.Dam mu broj i onda me doticna nazove i pita kojem sam to majmunu dal broj jer on bi se dopisival i postavlja pitanja tipa kakve decke volis,kolko put si se jebala,dal joj je obrijana,dal bi isla s njim na pizzu,jedan ju je cak i pital dal se kad jebala u golfu sestici...Razmes,zenski koja se jebe za lovu on postavlja takva pitanja.Ovaj svet stvarno ide u k....
Je jeftinije je nego da joj je platil fuk,a doma bi ga zdrkal badavaMozda ju je htio na spoj odvest..
Na pizzu i colu.
Nije istina,ne velim da ana nije dobra ali ima boljih zena tu.Decki jedina kaj ovdje valja i s kojom sam bio je Ana (ona starija) i to je sve kaj možeš dobrog dobit tu ( ak ju možeš dobit ma da je i to sad teško već)
I ovako ga trese, umjesto da se dogovorio. Odradio i praznih jaja domaJe jeftinije je nego da joj je platil fuk,a doma bi ga zdrkal badava
Ne znam posto s nijednom ovdje nisam uspio dogovoriti nista osim njeNije istina,ne velim da ana nije dobra ali ima boljih zena tu.
Je ovak je pijel pizzu i spil gustiI ovako ga trese, umjesto da se dogovorio. Odradio i praznih jaja doma
Nebitno je ima ili nema.Nije istina,ne velim da ana nije dobra ali ima boljih zena tu.
Jbga na pizzu ih trebas pozvatNe znam posto s nijednom ovdje nisam uspio dogovoriti nista osim nje
Gusti sa šlagomJe ovak je pijel pizzu i spil gusti
Kak neznas,vidis da bu se i na pizze islo.Samo treba biti strpljiv.ja fakat ne znam koja je svrha ove teme jer tu nitko nista ne jebe osim svoje desne ruke hahaha
Nisi uspio dogovorit kad ti se ne javljaju ili su promijenile brojeve radi ovih pastuha o kojima sam malo prije pisalNe znam posto s nijednom ovdje nisam uspio dogovoriti nista osim nje
bio jednom s njom i nikad više,Bolje sa sakom nego sa natasom
Kaj je tak grda ili ne zna posel ili skupa?bio jednom s njom i nikad više,
na nju nebi naslonil ni biciklina
Nazovi,dogovori i vidjet ces.Ak ti ne odgovara lijepo se zahvalis i velis nije to to i bok.Ako bus tu postavljal pitanja slabo ces jebat.Eto,probaj takoKaj je tak grda ili ne zna posel ili skupa?
probaj pa buš i sam videl,Kaj je tak grda ili ne zna posel ili skupa?
Onda stvarno nekaj bilo inace ide stalno i nikad ne zajebe ja bio puno putOva sandreja tri puta se dogovorim i svaki puta odgodi u zadnji tren
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|