VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Heheh hvala Meki, nista osobno sa mojim postovima....mozda sam malo pretjerao, ali drago mi je da nema ljutnje. Zivio
BFF
Ne ljutim se,nego neda mi se tu raspravljat s tobom jer kaj god da ti se napise ti vec sve znas unaprijed.Ti znas da je natasa jedina kurvica u vz,ti znas da sam se ja nasao u tvojem opisu " veliki jebaci" tak da nema smisla dalje raspravljat.Napisao sam kaj sam mislil i tu je za mene prici kraj.Jos jednom LIJEP POZDRAV.

Ne ljutim se,nego neda mi se tu raspravljat s tobom jer kaj god da ti se napise ti vec sve znas unaprijed.Ti znas da je natasa jedina kurvica u vz,ti znas da sam se ja nasao u tvojem opisu " veliki jebaci" tak da nema smisla dalje raspravljat.Napisao sam kaj sam mislil i tu je za mene prici kraj.Jos jednom LIJEP POZDRAV.
Ok, netko nam se naljutio.... evo jos jednom javno: sori Meki, nemoj zamjerit

Dakle, veliki jebaci iz varazdina, evo morao sam ja iz zagreba doc do vaseg grada da vam netko napokon napise normalnu recenziju:
Natasa...majko moja to netko hoce jebat? I jos platit...znaci bolesno. Zena ima blizu 50 godina, dlakave noge, smrdi po znoju, masna kosa i pazite sad: brada! Jebena brada! Kaj je najbolje ima i picku....to sam se fakat zacudio. Prvo je trazila 300 prek telefona, pa se na kraju nudila za 150 bez kondoma i pokazivala picku valjda misleci da ce me napalit. Okret od nje momentalni, znaci doslovno sam izgubio volju za sevom nakon tog prizora koji sam morao vidjet. Decki sto dalje od toga...uzas jedan, najgore iskustvo u mom zivotu!
Ej jel bi mogao neku dobru preporučiti ne stariji od 30god, vitka koja drži do sebe? Može biti iz Zg-a

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh