Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koje javno? ak je na smokvi, onda je javno.... ajd nek netko stavi slike... baš me zanima jel to ta ženska na koju mislimEkipa,ne zelim nicije slike javno objavljivat a isto tako niti nicija imena.Mislim da niti vama nebi bilo drago da netko objavljuje vase slike i ime i to javno.Nadam se da shvacate.
Kako joj ime toj curi iz bj?Broj ti je 0915945864....Ako ćeš ju zvat možda danas,sutra mozes mi javit sta kaze?Ja sam ju kontaktirao već,već sam pisao gore,kao da nest mulja...nezna ni sama šta hoće
No a šta je sad sa ovom Lidijom iz kc?taj nick nema i da znam se sluzit sa smokvomKako joj ime toj curi iz bj?
Ja sad provjerio..bila mi je među prijateljima...izbrisala je profil...No a šta je sad sa ovom Lidijom iz kc?taj nick nema i da znam se sluzit sa smokvom
Znaci ak se ponovo ne registrira nista od pice...a kolko je pisalo da godina ima?Ja sad provjerio..bila mi je među prijateljima...izbrisala je profil...
Ja sam bio sa njom,ali pred 1 godinuA kaj nitko nije bio sa plavusom ,Helena istetovirana -puno tetovaza, 28 g sise 3 oko 65 kg ,simpaticna i veoma atraktivna ....
Nije bio nitko jer nitko nije imao brojeve ako su opce bile stvarne.A bila je u varazdinu vatrena crnka, oko 25 g 170 /60
Imala tetovazu iznad picke, i dva pirsinga na picki. Jel bio kod nje ko.? Stvarno komad...
imas neki broj ili kontakt, i dal radi još?Ja sam bio sa njom,ali pred 1 godinu
Samo za tebeA lidija iz varazdina? Radi jos ili? Ona sa cudnim pesima ,
Nikola gdje je lidija imala prostor i kolko je imala god?A ti jos do sad valjda nisi nista jebal. Bude se netko nasao da je bio kod njih , pa budes ti opet dalje pametan. Ako ti ne odgovara produzi dalje i ne komentiraj
STA SE OPRAVDAVAS .TI ZNAS DA SI BIO KOD NJIH I ZA TO TI NETREBA SVJEDOKA.A ti jos do sad valjda nisi nista jebal. Bude se netko nasao da je bio kod njih , pa budes ti opet dalje pametan. Ako ti ne odgovara produzi dalje i ne komentiraj
Lidija je bila kod vojarne u optujskoj.prek 40 ali jako sexy i prijazna.A Helena još radi samo je izabrala par njih i samo sa njima radi.Nikola gdje je lidija imala prostor i kolko je imala god?
Bio sam ja prije 4 godine zenska je imala stan u trakoscanjskoj ulici na zadnjem katu i predstavljala se kao Tina.Nije bio nitko jer nitko nije imao brojeve ako su opce bile stvarne.
ZANIMLJIVO .UCLANI SE PRIJE 20MIN I ODMAH DAJE POTVRDU O TOJ CURI O KOJOJ SE RASPRAVLJABio sam ja prije 4 godine zenska je imala stan u trakoscanjskoj ulici na zadnjem katu i predstavljala se kao Tina.
TO SAMO BILA OPASKA.I NE VIDIM RAZLOG DA SE OVDE OPRAVDAVAJU OSOBE DAL SU BILE S NEKOM ILI NE.KOLIKO SKUZIO OVO FORUM ZA IZMJENU ISKUSTAVA I TO PO MOGUCNOSTI NEDAVNIH,Kakve to veze ima?ako ne vjerujes ne moras
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|