Royal CK. Prijepodne po 200kn . 200 kn do 19h mislim. Baka koja radi stvarno fer i korektnaZna netko neki apartman ili hotel gdje se diskretno može zabaviti bez puno pitanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Royal CK. Prijepodne po 200kn . 200 kn do 19h mislim. Baka koja radi stvarno fer i korektnaZna netko neki apartman ili hotel gdje se diskretno može zabaviti bez puno pitanja?
Royal cakovec ili Royal u Vratisincu?Royal CK. Prijepodne po 200kn . 200 kn do 19h mislim. Baka koja radi stvarno fer i korektna
Hoteli daHoteli i pansioni rade normalno??
Pa ti ne znas ni poruku procitat na koju ti je dao odgovor a kako tek ti mislis jebat?Royal cakovec ili Royal u Vratisincu?
Znam ja jako dobro zasto sam to pitao.Ti nisi upucen u Royal Vratisinec,sta se tamo sve dogadalo.A po nacinu na koji ti pises poruke je ocito da nemas koga jebat doma,a i kurve te odbijaju makar im nosis lovu.Pa ti ne znas ni poruku procitat na koju ti je dao odgovor a kako tek ti mislis jebat?
Prostor je uredan,sto se diskrecije tice moze ti neko vidjet auto kod te kuce, ali tako je kod svake.Anal nisam pitao.
Pa i moja susjeda je radila od kuće, u suterenu su živeli starci, a ona je bila gore.dakle ta ana 33, pa to je na selu kol'ko vidim, kuća do kuće, kako susjedi ne posumnjaju?
prvi put cujem da jedna radi od kuce, pretpostavljam da tamo i zivi.
eskort radila? ludoPa i moja susjeda je radila od kuće, u suterenu su živeli starci, a ona je bila gore.
Ne zivi tamo.dakle ta ana 33, pa to je na selu kol'ko vidim, kuća do kuće, kako susjedi ne posumnjaju?
prvi put cujem da jedna radi od kuce, pretpostavljam da tamo i zivi.
Znameskort radila? ludo
inače ono gore sam pitao jer obično prodavačice ljubavi rade u unajmljenim stanovima, cesto ih mijenjaju..
ak' radiš od kuće, sve se vidi tko dolazi, kuzis
Jel može broj te iz Bj, idem često kroz Bj, pa možda se zadržim koji putEkipa ima li koja u Bjelovaru ja imam kontakt od jedne provjerene iz okolice Bj tj Prgomelja ali mi se nije nešto svidjela Ajde ekipa podijelite da ne moram u ZG
Pa nema na smokvi Lidija118Ja gotov
Znaci cura fkt ima 32 godine,crna kosa,solidne tezine i dobre sise ( nit male nit velike)
... dogovor bio 300kn dok ne svrsim..
.. pokupio kod Kauflanda u KC pa htjela na neki blatni puteljak,reko nista...
.. na kraju zavrsili na parkingu od crkve ..
.. i tako mi odemo iza,kaze ne ljubi se... reko ok,nije bed..
.. svlaci se sama odmah i prelazi na posao..
.. Pusenje 2/10..
.. Malo ga stavi u usta i nista vise...
..nit lize nit do jaja.. znaci nula...
Sex je okej,ti vodis,radis kaj god hoces. Mozes svrsit u nju,nije bed. Jaaako je uska ( mada je moj deblji) pa mrcala kao da je jebe Mandingo,a ne ja..
Zamolila me da ne dajem broj,pa eto kontaktirajte je na Smokvi kao sto sam ja.. KC ( Lidija 118) .. odmah pitajte ako moze za novce..
Konobarila je u Kc,sad radi negdje u KC u hotelu i pjeva po kafanama. Kaze nebi to radila da nije prisiljena. Radi za minimalac,ex muz ne placa alimentaciju,zivi kao podstanar sa dvoje djece...
Na kraju sam joj dao 400 jer mi se milila.
Znaci
Oral 2/10
Sex 8/10
Osobnost 10/10
Ima,ima i slike pica guza itd. 8 slika imaPa nema na smokvi Lidija118
daj stavi tu slike, nismo svi članovi smokveIma,ima i slike pica guza itd. 8 slika ima
Ja nemogu naći.Ima,ima i slike pica guza itd. 8 slika ima
Ekipa,ne zelim nicije slike javno objavljivat a isto tako niti nicija imena.Mislim da niti vama nebi bilo drago da netko objavljuje vase slike i ime i to javno.Nadam se da shvacate.Jednostavno skini slike i objavi ovdje.. puno nas nema smokvu..
Pa koji je nick?Ekipa,ne zelim nicije slike javno objavljivat a isto tako niti nicija imena.Mislim da niti vama nebi bilo drago da netko objavljuje vase slike i ime i to javno.Nadam se da shvacate.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|