Lidija iz kcZa koju pricas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lidija iz kcZa koju pricas?
0915945864 brojMože li kontakt te iz okolice Bj....Ja sam iz okolice KC,ni meni se neda u zagreb ići
Starija oko 45god kratka kosa nema prostor radi još.Mozeš reci nesto vise o njoj?...Kolko god,jel ima prostor,jel radi još,tvoje iskustvo?
U VT sam siguran da nema nijedne,citao sam nesto u području Slatine da ima jedna....Za BJ sumnjam isto jer već bi se proculo,a za KC i ja trazim još
Ana 48 godina radi u autu,a Ana mlada je u KrizancuEvo da nitko ne mora tražiti :
Ana 48 godina - 091 191 5741
Ana mlađa oko 33 godine- 095 549 7350
Nina oko 46 godina - 099 777 6641
Studentica (bilo je napomene da je vjv fejk ali nitko još nije potvrdio) - 095 700 2211
Dakle to je za sada jedino poznato da ima u VŽ-u
Dali sam izostavio koju ?
Nataša?? Zna neko njezin broj?Evo da nitko ne mora tražiti :
Ana 48 godina - 091 191 5741
Ana mlađa oko 33 godine- 095 549 7350
Nina oko 46 godina - 099 777 6641
Studentica (bilo je napomene da je vjv fejk ali nitko još nije potvrdio) - 095 700 2211
Dakle to je za sada jedino poznato da ima u VŽ-u
Dali sam izostavio koju ?
Royal u CkZna netko neki apartman ili hotel gdje se diskretno može zabaviti bez puno pitanja?
Sobe Jurinjak kod zeljeznickeZna netko neki apartman ili hotel gdje se diskretno može zabaviti bez puno pitanja?
Mislim da imas negdje post sa Bjelovarcima....Evo kontaktirao danas tu iz okolice BJ na wapp...Kaže 500 kuna sat vremena...Pitam jel imate prostor ili radite u autu,kaže ovisi...Pitam jel radi anal,jel može poslat sliku da vidim o čemu se radi,na svako moje pitanje ide njezino protupitanje...Zvuči dosta neozbiljna
Idem Kroz 2-3 dana pa ću vidjet
Zakaj od Natase?? To niko ne jebe zadnjih deset let valda...Nataša?? Zna neko njezin broj?
A neznam tu su pisali i o njoj pa pitam,neznam koja je ta.Kak uopce zgleda stara mlada?Zakaj od Natase?? To niko ne jebe zadnjih deset let valda...
Ja sam mislil da mislis na onu staru Natasu z varazdina....A neznam tu su pisali i o njoj pa pitam,neznam koja je ta.Kak uopce zgleda stara mlada?
Pa neznam ima jos koja osim nje?Ja sam mislil da mislis na onu staru Natasu z varazdina....
E to ne znam....znam samo za tu staru kaje izgubila nevinost jos dok je Tito bil ziv...Pa neznam ima jos koja osim nje?
Imas neki kontakt od nje?E to ne znam....znam samo za tu staru kaje izgubila nevinost jos dok je Tito bil ziv...
Nemam..Imas neki kontakt od nje?
Royal CK. Prijepodne po 200kn . 200 kn do 19h mislim. Baka koja radi stvarno fer i korektnaZna netko neki apartman ili hotel gdje se diskretno može zabaviti bez puno pitanja?
Royal cakovec ili Royal u Vratisincu?Royal CK. Prijepodne po 200kn . 200 kn do 19h mislim. Baka koja radi stvarno fer i korektna
Tel: 064/677-677
|
|
|