Broj prijatelju,jel moze?Zato nazoves ko covjek i pitas,jebale vas poruke,pa ne kupuju se krave sto se tice ove iz Kc,nema prostor. Auto jedino. Krecem sad iz Ck pa javim kad zbavim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Broj prijatelju,jel moze?Zato nazoves ko covjek i pitas,jebale vas poruke,pa ne kupuju se krave sto se tice ove iz Kc,nema prostor. Auto jedino. Krecem sad iz Ck pa javim kad zbavim
Ja sam bio s njom.i uvjek smo se dogovali preko poruka.nekad se odma javi,nekad malo kasnije.mozda zena nemoze danas,pa probas sutra.bilo je rečeno,, da se treba prije javit porukom
kakva je? kolko računa i šta sve radi?Ja sam bio s njom.i uvjek smo se dogovali preko poruka.nekad se odma javi,nekad malo kasnije.mozda zena nemoze danas,pa probas sutra.
48.godina,kratka kosa.Izgled super za te godine.300kn pusenje i sex.ljubi se u usta jezikom i mozes svrsit u usta.Za dodatnih 100kn moze sex bez kondoma.kakva je? kolko računa i šta sve radi?
Nemojte bez kondoma, mislite na sebe i na druge.48.godina,kratka kosa.Izgled super za te godine.300kn pusenje i sex.ljubi se u usta jezikom i mozes svrsit u usta.Za dodatnih 100kn moze sex bez kondoma.
ja bih išao samo da mi dobro popuši... nisam željan pičke.... jel broj dobar 091/1915741?da ne šaljem krivo poruke48.godina,kratka kosa.Izgled super za te godine.300kn pusenje i sex.ljubi se u usta jezikom i mozes svrsit u usta.Za dodatnih 100kn moze sex bez kondoma.
pušenje može... sex nikakoNemojte bez kondoma, mislite na sebe i na druge.
Dobar jeja bih išao samo da mi dobro popuši... nisam željan pičke.... jel broj dobar 091/1915741?da ne šaljem krivo poruke
Ja samo kazem sta nudi.A slazem se da niti slucajno ne bez kondoma.Nemojte bez kondoma, mislite na sebe i na druge.
ok... tnxDobar je
Ma nista ja tebi osobno, nego cisto da ljudi ne budu blesavi i nadoplacuju to sa zenom koju redovito guze razliciti ljudiJa samo kazem sta nudi.A slazem se da niti slucajno ne bez kondoma.
Ljubi se u usta jezikom tko hoce a prije toga spusi sest kita i spije dva deci sperme.48.godina,kratka kosa.Izgled super za te godine.300kn pusenje i sex.ljubi se u usta jezikom i mozes svrsit u usta.Za dodatnih 100kn moze sex bez kondoma.
Mozda nekome to odgovara.heheLjubi se u usta jezikom tko hoce a prije toga spusi sest kita i spije dva deci sperme.
Treba novce a nesmijes dati broj.Ja gotov
Znaci cura fkt ima 32 godine,crna kosa,solidne tezine i dobre sise ( nit male nit velike)
... dogovor bio 300kn dok ne svrsim..
.. pokupio kod Kauflanda u KC pa htjela na neki blatni puteljak,reko nista...
.. na kraju zavrsili na parkingu od crkve ..
.. i tako mi odemo iza,kaze ne ljubi se... reko ok,nije bed..
.. svlaci se sama odmah i prelazi na posao..
.. Pusenje 2/10..
.. Malo ga stavi u usta i nista vise...
..nit lize nit do jaja.. znaci nula...
Sex je okej,ti vodis,radis kaj god hoces. Mozes svrsit u nju,nije bed. Jaaako je uska ( mada je moj deblji) pa mrcala kao da je jebe Mandingo,a ne ja..
Zamolila me da ne dajem broj,pa eto kontaktirajte je na Smokvi kao sto sam ja.. KC ( Lidija 118) .. odmah pitajte ako moze za novce..
Konobarila je u Kc,sad radi negdje u KC u hotelu i pjeva po kafanama. Kaze nebi to radila da nije prisiljena. Radi za minimalac,ex muz ne placa alimentaciju,zivi kao podstanar sa dvoje djece...
Na kraju sam joj dao 400 jer mi se milila.
Znaci
Oral 2/10
Sex 8/10
Osobnost 10/10
Registriras na Smokvu i pitasTreba novce a nesmijes dati broj.
Jbg pun kurac pedera,to blokiras.Registriro sam se na smokvu i pozalio sta sam to napravio...
Ja bio s njom,200kn pusenje i sex.U autu radi ili tvoj prostor.Inace voli cure a s deckima je samo radi love.BAS ME ZANIMA ISKUSTVO,,,CEKAM KOMENTAR
Ima njena slika na viberu,pa mozete pogledat.Solidna zenska.Dobar je
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|