stvarno si čudan. misliš da se varaždinke jebu manje od čakovčanki?ili varaždinke naplačuju?koje su onda bolje?Htio sam reci da volis planinariti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stvarno si čudan. misliš da se varaždinke jebu manje od čakovčanki?ili varaždinke naplačuju?koje su onda bolje?Htio sam reci da volis planinariti.
Napisao sam da se nebu moglo v jebe u druge zupanije osim sa propusnicom))) eto samo to sombrero i viva la mexico!!!!!stvarno si čudan. misliš da se varaždinke jebu manje od čakovčanki?ili varaždinke naplačuju?koje su onda bolje?
Napisao sam da se nebu moglo v jebe u druge zupanije osim sa propusnicom))) eto samo to sombrero i viva la mexico!!!!!
Ne znam za nijednu osim ovih kaj ti pise par str. iza...jedna starija oko46 i neka mlađa 32...i to ti je to.Sve je otislo u Irsku....sve ok. sorry. ajd budi drug i reci mi za neku dobru varaždinku. u čk stvarno nema ništa za nas starije
ova od 32 je ana?Ne znam za nijednu osim ovih kaj ti pise par str. iza...jedna starija oko46 i neka mlađa 32...i to ti je to.Sve je otislo u Irsku....
Da,vjerujem ti.u ck se jebu badava nemoras ni platit.. tu u vz sve se pogospodile podigle standard na 7 međimurki pojebem jednu varazdinku.. lose jako lose..
I onda se probudisu ck se jebu badava nemoras ni platit.. tu u vz sve se pogospodile podigle standard na 7 međimurki pojebem jednu varazdinku.. lose jako lose..
Da,sprijeda ili straga opet jebes anu.ova od 32 je ana?
I onda je Svizac zamotao cokoladu.u ck se jebu badava nemoras ni platit.. tu u vz sve se pogospodile podigle standard na 7 međimurki pojebem jednu varazdinku.. lose jako lose..
nisi ti jebo nist ni u CK ni u VZu ck se jebu badava nemoras ni platit.. tu u vz sve se pogospodile podigle standard na 7 međimurki pojebem jednu varazdinku.. lose jako lose..
Vise manje kada sam hodao sam Varazdinkama,nalazili smo se na poznatom "fukodromu" tj ispod varazdinskog mosta.. al u zadnje vrijeme neki debil tamo skace iz grmlja van ili gleda u auto .. tako da nije bas ugodno..momci, di u vz guzit u autu?
hvala hvala, ako jos netko zna nek javiVise manje kada sam hodao sam Varazdinkama,nalazili smo se na poznatom "fukodromu" tj ispod varazdinskog mosta.. al u zadnje vrijeme neki debil tamo skace iz grmlja van ili gleda u auto .. tako da nije bas ugodno..
Parking kod groblja,parking preko puta Prime tj.preko puta bivseg mundusa,ima jedan puteljak preko bivseg peveca u kucanskoj ili preko puta marlexa,ima jedan put poslije groblja u smjeru nove vesi odma poslije vodocrpilista,mali parking prije arene itd.itd. to je samo po noci.hvala hvala, ako jos netko zna nek javi
pa to ja jako dobro znam ne bivam previse tu ali imam sredstava ambicija volje a i iskustva pa samo komentiram kako se meni stvari poklapaju .. a to je da medjimurke vise padaju na mene ..pa sad... kako kome..nisi ti jebo nist ni u CK ni u VZ
sve daju samo ne svakome
Aha,reci ti njima leonardopa to ja jako dobro znam ne bivam previse tu ali imam sredstava ambicija volje a i iskustva pa samo komentiram kako se meni stvari poklapaju .. a to je da medjimurke vise padaju na mene ..pa sad... kako kome..
hvala care posluzit ce heheParking kod groblja,parking preko puta Prime tj.preko puta bivseg mundusa,ima jedan puteljak preko bivseg peveca u kucanskoj ili preko puta marlexa,ima jedan put poslije groblja u smjeru nove vesi odma poslije vodocrpilista,mali parking prije arene itd.itd. to je samo po noci.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|