Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze neki brojImam neke brojeve pa ako je neko za razmijenu nek se javj
Javi se u privat porukuMoze neki broj
Pisali neki kontaktJa ti imam jednu međimurku ima prostor godine oko 45 sitna dinamitna
Moze brojPisali neki kontakt
Moze i meni brojMoze broj
Bok. Ti znaš kojo broj?Da ste ko papige, netko spomene broj i ide 10 postova "može broj", pa napišite čovjeku privatnu poruku i tamo da vam odgovori...
Nezna tu nitko brojBok. Ti znaš kojo broj?
Pa bile su ženske i to dobre, čiste, uredne, ali zbog pisanja gluposti o njima su morale odustati.od 170 stranica sa postovima, 168 ih je moze broj hahahahhha. eh moji varazdinci ak tak sevite onda bolje da ne sevite uopce
Da nula bodovaKoliko vidim to ide preko seksoglasnika a po mom saznanju sve preko njega nula bodova.. ili ima neko drugacija iskustva.
Točno to,samo kaj nisu odustale nego se nalaze samo sa starima,provjerenima.Znam samo za jednu koja je kak ti veliš "odustala".Ali zato su na sceni dvije nove i hvala bogu još nitko nije tu javno objavil imena i brojeve a to znaci da se popravljamoPa bile su ženske i to dobre, čiste, uredne, ali zbog pisanja gluposti o njima su morale odustati.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|