Moze brojJa ti imam jednu međimurku ima prostor godine oko 45 sitna dinamitna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze brojJa ti imam jednu međimurku ima prostor godine oko 45 sitna dinamitna
0981905160 Maja. Melita godine oko 45 čk. Molim da mi pošalješ neke brojeve iz vž da vidim ima koja nova jer ove starije sve probaoImam ti ja
Može a imaš ti kajJel može broj od međimurke?
Aj pliz pošalji ti meni neki brojčekAj pliz posalji neki brojcek
Kaj sad Maja ili Melita?0981905160 Maja. Melita godine oko 45 čk. Molim da mi pošalješ neke brojeve iz vž da vidim ima koja nova jer ove starije sve probao
baš su debili .. a najvjerojatnije traži diskreciju kod susreta .. jao budaleISPRAVAK NETOČNOG NAVODA: MOLIM VAS DA NE OBJAVLJUJETE JAVNO NIČIJE BROJEVE I IMENA ZBOG ZAŠTITE PRIVATNOSTI SAME OSOBE .HVALA
Necu se mjesati ali ko se bavi ovim sportom i ima malo pameti,ne koristi svoje pravo ime ni svoj privatni broj.baš su debili .. a najvjerojatnije traži diskreciju kod susreta .. jao budale
Maja ili Melita? Uvrijedila bi se ako je Maja a ja joj šapčem pod uho Melita.Kaj sad Maja ili Melita?
Šta je tražila da skuzis da je fskeZaboravite ovaj post ipak je fake
imam ponudu od jedne dame iz okolice ČKa za gangbang... tko je za?
Hahahhahahaha ako imas takvu ja sam zaimam ponudu od jedne dame iz okolice ČKa za gangbang... tko je za?
Poz pisalji ako imas ...Imam ja javi se u djukebox?
Ja sam zaimam ponudu od jedne dame iz okolice ČKa za gangbang... tko je za?
Ja sam za javi ako bude kaj s togaimam ponudu od jedne dame iz okolice ČKa za gangbang... tko je za?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|