karambusija
New member
Pozdrav, jel moze u pp broj od neke kc ludbreg okolica kc ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
javi seAko neko ima broj za razmjenu nek se javi...samo oni cije cure ne traze bonove
Javi od ove iz vz jace brojevo friško ...dobio broj prošli tjedan od te neke gospođe iz Vža.. okrenuo se jer mi nije sjela.. valjda ima oko cc50god i jača je .previse za mene..
ima neki par sa smokve..magnolija123 po novome se tako zove .. muž sudjeluje ili ne treba..prostor nemaju
ima također na smokvi - parzagrupnick - ima u profilu mail za kontakt... bio s njim pred cca 6mjeseci... ok je dama.
ime ne saljem tu javno radi diskrecije dotičnih dama
Samo ti te svoje jebuckaj, imamo mi komade za pod jajaIma netko za razmjenu kontakta. Imam par njih koje nisu sa oglasnika i lako se jebu, pa vas molim da mi isto i vracate. Drkarosi necete dobiti nista. Ostali javite se u inbox
Ima netko za razmjenu kontakta. Imam par njih koje nisu sa oglasnika i lako se jebu, pa vas molim da mi isto i vracate. Drkarosi necete dobiti nista. Ostali javite se u inbox
Daj posaljiImam ja javi se u djukebox?
javi se i meniJavi od ove iz vz jace broj
Reci malo više o njojZnači znam jednu romkinju, u VŽu, 23god, uredna, mobitel nema, ali podjelim lokaciju gdje je se može naći.
Ali neki brojevi iz ČKa, VŽa za razmjenu
Ja ti imam jednu međimurku ima prostor godine oko 45 sitna dinamitnaReci malo više o njoj
Imam ti jaIma netko za razmjenu kontakta. Imam par njih koje nisu sa oglasnika i lako se jebu, pa vas molim da mi isto i vracate. Drkarosi necete dobiti nista. Ostali javite se u inbox
Ova jača visoka plava je Ana ili Sandrejajavi se i meni
Aj pliz posalji neki brojcekJa ti imam jednu međimurku ima prostor godine oko 45 sitna dinamitna
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|