VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

To kaj si se rodil u stali ne znaci da sam i ja hahah, kad ti mama da auto i dodes u zg javi se pa te upoznam sa svojim obiteljskim stablom, svi smo iz zg u proteklih 200 godina
Ne moraš ti mene sa nikim upoznavat niti me zanima tvoje stablo.Meni je bitno da sam se upoznao sa tvojom mamom.Sirota mi se požalila šta sve ima doma od stoke a tebe navela pod bolesno tele koje joj je palo na glavu prilikom oteljenja i još dan danas nema pomaka.

To kaj si se rodil u stali ne znaci da sam i ja hahah, kad ti mama da auto i dodes u zg javi se pa te upoznam sa svojim obiteljskim stablom, svi smo iz zg u proteklih 200 godina
Živ ti meni bio još 100 godina,prekidam svaku prepirku sa tobom.Navukli ste me da tu pišem gluposti a to nije baš moj stil,tako da odustajem i ne dozivljavam vas više.

Koji si ti idiot pa ja se mogu jebat svaki dan s desetoricom ako hoču Al nigdje ne piše za novce dok ti meni javno nudiš tisuču samo da ti dokažem da sam žensko, tolko od mene ne mislim se ionako s nikim nači a to ovi koji I jesu diskretni i ok mogu zahvaliti budali poput tebe, tolko od mene
Žao mi te,nadam se da će ti bit bolje u budučnosti.

znači probao dogovor sa ovom simonom, i nakon dvije poruke počinje ispitivanje što i kako bih radio, klasičan primjer pedera s fake profilima koji drkaju na takve poruke

znači probao dogovor sa ovom simonom, i nakon dvije poruke počinje ispitivanje što i kako bih radio, klasičan primjer pedera s fake profilima koji drkaju na takve poruke
Pročitaj par redaka prije koliko su me srali i vrijeđali kad sam tvrdio da je muško,nudio da nek dokaže ali umjesto da je tiho još se bune i uvjerljivo laže zajedno sa onim bojan1985.Ili je to isti lik ili su u dogovoru.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh