SimonaJelic
New member
Ne piši previše niti ne raspravljaj s njim,zbog ovog foruma ja i većina cura s nekim na sljepo nebudemo se nikad našle,ovo čita i policija komentar koji napišeš više se neda obrisati.Konačno u Čk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne piši previše niti ne raspravljaj s njim,zbog ovog foruma ja i većina cura s nekim na sljepo nebudemo se nikad našle,ovo čita i policija komentar koji napišeš više se neda obrisati.Konačno u Čk
I policajci se zaželjeli pičkeNe piši previše niti ne raspravljaj s njim,zbog ovog foruma ja i većina cura s nekim na sljepo nebudemo se nikad našle,ovo čita i policija komentar koji napišeš više se neda obrisati.
Od kad su uhvatili onu malu koja je sve ispričala također i za taj forum,preko maila vas najlakše nađu, davanje broja,nečijeg imena, bilo kaj takvo,pogotovo vi koji nudite lovu vas prve prate,ovo je javno vide i ljudi koji nisu registrirani,pa se vi samo kurčite, ne znate kaj se dogodilo kad ste objavili imena i brojeve cura po županijama, doči če red na večinu vas,svaki mail koji ja dobijem je pročitan pa samo dajteI policajci se zaželjeli pičke
Ti bi trebala znati da je prostitucija u HR kažnjiva samo za pružatelja uslugeA većina vas već zna i čudite se kaj ne odgovaram,imam već jako puno poruka,zbog onog šta ste vi radili sad če vam se vratiti sve oni nađu
A di to piše da ja nešto nudim za lovu,kažnjivo je jedno i drugoTi bi trebala znati da je prostitucija u HR kažnjiva samo za pružatelja usluge
Piše ti na čeluA di to piše da ja nešto nudim za lovu,kažnjivo je jedno i drugo
Tvoj bojan je objavio i ti si ga još cimala nek objavi kakvo pušenje je bilo.Možda nije istina ili????A di to piše da ja nešto nudim za lovu,kažnjivo je jedno i drugo
Mi se osobno znamo ali se nismo vidli dugo jer tak BojanTvoj bojan je objavio i ti si ga još cimala nek objavi kakvo pušenje je bilo.Možda nije istina ili????
Sad će bojan potvrdit,tak jeMi se osobno znamo ali se nismo vidli dugo jer tak Bojan
I opet ga cimaš nek potvrdi tvoju objavu,nebitno koliko se znate,bitno da si javno obznanila da si pružala usluge.Mi se osobno znamo ali se nismo vidli dugo jer tak Bojan
Bojan reci da je takMi se osobno znamo ali se nismo vidli dugo jer tak Bojan
Koji si ti idiot pa ja se mogu jebat svaki dan s desetoricom ako hoču Al nigdje ne piše za novce dok ti meni javno nudiš tisuču samo da ti dokažem da sam žensko, tolko od mene ne mislim se ionako s nikim nači a to ovi koji I jesu diskretni i ok mogu zahvaliti budali poput tebe, tolko od meneI opet ga cimaš nek potvrdi tvoju objavu,nebitno koliko se znate,bitno da si javno obznanila da si pružala usluge.
Pa ta podjele i njihove brojeve i napišu adrese, nije stvar u izboru nego o par seljačina koji sve sjebuburaz moj, proveo sam jedno popodne citajuci ove razgovore varazdinaca i iq mi je pao ispod sobne temperature. dajte se ljudi malo skulirajte, sjednite u auto i idite u mađarsku prcit vrhunske komade. ili dodite ovdje u zg, ak nis drugo bar imate veci izbor nego u vasoj grabi
A baš, najviše debila u jednoj temiburaz moj, proveo sam jedno popodne citajuci ove razgovore varazdinaca i iq mi je pao ispod sobne temperature. dajte se ljudi malo skulirajte, sjednite u auto i idite u mađarsku prcit vrhunske komade. ili dodite ovdje u zg, ak nis drugo bar imate veci izbor nego u vasoj grabi
Proveo si ti kretenu popodne na psihijatriji,iq tje tebi manji od prosjeka,u zagreb nebi išao jebat ni pod razno.Šta si ti zamislio koa je pm taj zg??? Živi si tamo,jebi tamo i ne delaj se pametan,ne djeli savjete okolo jer veče debile od vas purgera nisam doživio.Mi to u zg ovako,mi to u zg onako...mrššš.A kad smo več kod grabe,veče grabe od zg nema pogotovo nakon dolaska hercegovaca,šiptara,bosanaca.Gledaj svoja posla i ne pametuj previše.Jbte graba iz koje si ispao.buraz moj, proveo sam jedno popodne citajuci ove razgovore varazdinaca i iq mi je pao ispod sobne temperature. dajte se ljudi malo skulirajte, sjednite u auto i idite u mađarsku prcit vrhunske komade. ili dodite ovdje u zg, ak nis drugo bar imate veci izbor nego u vasoj grabi
Hahahah kakav si klaun čudoProveo si ti kretenu popodne na psihijatriji,iq tje tebi manji od prosjeka,u zagreb nebi išao jebat ni pod razno.Šta si ti zamislio koa je pm taj zg??? Živi si tamo,jebi tamo i ne delaj se pametan,ne djeli savjete okolo jer veče debile od vas purgera nisam doživio.Mi to u zg ovako,mi to u zg onako...mrššš.A kad smo več kod grabe,veče grabe od zg nema pogotovo nakon dolaska hercegovaca,šiptara,bosanaca.Gledaj svoja posla i ne pametuj previše.Jbte graba iz koje si ispao.
Hahah kad vidis čovjeku pravopis mislio bi da pričaš sa djetetom iz 3. Osnovneburaz moj sam cu ti rec da krava nosi gace nikad ti pizde nebi vidio hahaha
Nemoj mi buraze samo dijelit,molim te...jer tesko da bi sa purgerom pridošlicom iz kamenjara netko htio biti brat.A o pički i gačama nemoj molim te jer prvo kaj si vidio je bila koza bez gača na kamenjaru.buraz moj sam cu ti rec da krava nosi gace nikad ti pizde nebi vidio hahaha
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|