Malo manje od tebePa vi dva ste strašni,baš ste zabavni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo manje od tebePa vi dva ste strašni,baš ste zabavni
To iz iskustva?I muško muškom može popušiti!!
Odgovori su ti na nivou vrtičke djece,to te Simon savjetovao da daš takav odgovor?Malo manje od tebe
Svakako bolje nego ko ti homoseksualac,ti i SimonGlavno da si ti intelektualac.
Vidim da imaš želju da se pridružišSvakako bolje nego ko ti homoseksualac,ti i Simon
Da,ako ti tako kažeš onda je to tak.Vidim da imaš želju da se pridružiš
Neznam koji je tvoj problem,a iskreno boli me i ona stvar.Opisal sam svoje iskustvo čemu i služi ovaj forum,a ti ako želiš vjeruj ako ne zaboli me.Tebi očito ovo mjesto služi za prepucavanja i vrijeđanje.Da,ako ti tako kažeš onda je to tak.
Naravno,i samozadovoljavam se na tebe.Ne, čuo sam.
Samo si ti i Simon pušite jedan drugome.
Ili je Bojan i Simon ista osoba, drkandzija.
Da snimis i potpišeš još bi ovaj rekel da smo nekog podmitiliTo iz iskustva?
Ma nebi mu nacrtala ovce i ogradu na papiru i ostavila ga da ih čuva i one bi mu pobjegleTo iz iskustva?
Mene tražila bon da joj uplatimDa li je netko od forumaša bio pozvan na svadbu kod Simone? Jer mislim da se udala neki dan, pošto je prije 2, 3 dana bila Simona Marić, a sad je Simona Jelić....
Ajd molim te pokaži screen šhotaj te poruke di ja tebe broj tražim i za šta?Mene tražila bon da joj uplatim
Valjda,TRAŽIO?Mene tražila bon da joj uplatim
samo kupiš bon i tvoja jeLp, jel bio tko kod ove cure?
Lana ♋️radim uživo i online:)
Nudim erotske masaže u svom stanu, moguć dolazak kod vas (prostor ili druge gradove), online druženje Zainteresirani…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|