Vlad Nabijach
New member
Mara iz Celina?imam ponudu od jedne dame iz okolice ČKa za gangbang... tko je za?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mara iz Celina?imam ponudu od jedne dame iz okolice ČKa za gangbang... tko je za?
Njih počekaš pokraj kante kad odvoze smeće i dogovoriš. Odma ju pozoveš u stan i stvar riješena. Kakav broj?!Jel zna ko kakvu mladu ciganku za jebacinu?
Nek posalje broj u inb ako se vec ovdje ne usudite pisati
Misliš da je stavila picu "na izvol'te" samo zbog reklamiranja neke stranice?!Kaj vi ne kužite da je to reklama za tu stranicu a ne stvarna osoba?
Je, uvrijedile su se jer se o njima nije pisalo kao o finim curama, krasnim domaćicama, vrhunskim kuharicama i pobožnim ženicama koje djecu otpremaju u školu i dočekuju vrijedne muževe kad se vrate s posla. Normalno da su odustale.Pa bile su ženske i to dobre, čiste, uredne, ali zbog pisanja gluposti o njima su morale odustati.
Misliš da je to "ona" osobno stavila?Misliš da je stavila picu "na izvol'te" samo zbog reklamiranja neke stranice?!
Nebitno tko je stavio. Bitno da se ona slikala s picom na gotofs, a ne s krunicom u ruci. Osim ako ju je netko od prisutnih poslikao dok je razmišljala o sutrašnjem ispitu na faksu i slučajno se gladila po pizdi.Misliš da je to "ona" osobno stavila?
na kakvim si ti drogama? ili si samo prirodno glup?Nebitno tko je stavio. Bitno da se ona slikala s picom na gotofs, a ne s krunicom u ruci. Osim ako ju je netko od prisutnih poslikao dok je razmišljala o sutrašnjem ispitu na faksu i slučajno se gladila po pizdi.
Ja trazim broj od Stele iz ljubav je na selu..u inbox hvala decki ..ajde vi ste tu domaciPozdrav, tražim curu / damu iz Varaždina i okolice ako neko zna dali ima još koja tu kod nas da ne moram ici u Zg..Možete mi poslati broj i u inbox!
Pročitaj još 15 puta što sam napisao pa možda shvatiš što sam napisao, kretenu! Premlad si, barem po pameti, za drkanje a kamoli za zabavu s prostitutkama, tikvane maloumni!na kakvim si ti drogama? ili si samo prirodno glup?
ma sa konjima nema rasprave, ko da pričaš sa zidom, al dobro, vi "mudriji" trebate malo duže da skužite kako moderan svije funkcionira.Pročitaj još 15 puta što sam napisao pa možda shvatiš što sam napisao, kretenu! Premlad si, barem po pameti, za drkanje a kamoli za zabavu s prostitutkama, tikvane maloumni!
Konjima se može, ali s maloumnim konjinama jako teško. Zato, baci se ti pod plahtice, uhvati si pišonju s palcem i kažiprstićem i polako navlači kožicu gore - dolje.ma sa konjima nema rasprave, ko da pričaš sa zidom, al dobro, vi "mudriji" trebate malo duže da skužite kako moderan svije funkcionira.
Kriva rubrika prijatelju,ti si u temi vžImali koja dama u puli za druzenje novi sam moze neka preporuka hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|