Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj kontakt da isprobam pa ti javim jel se isplatiJel se isplati ic karat zensku 49 god? Kaze 400 sat. A meni tek 25 . Da se nebi iznenadio
Bok daj mi ostavi broj od te ženske 49 god kaj imaJel se isplati ic karat zensku 49 god? Kaze 400 sat. A meni tek 25 . Da se nebi iznenadio
Moze brojAko netko oče sutra pred većer zenska 53 god 200 kuna ja idem pa ako ima još dobrovoljaca javi se u inbox
Moze broj hvalaAko netko oče sutra pred većer zenska 53 god 200 kuna ja idem pa ako ima još dobrovoljaca javi se u inbox
Moze brojMoze broj hvala
Pa ne moze broj!!! Nigdje ne pise da dajem broj! Čitaj malo bolje!!Bez uvrede, ali čovjek napiše javi se u inbox i vidiš 5-6 ljudi može broj, jebemti sunce... ovaj topic postao cirkus, šteta što nema admina da pobriše ovo.
Ima ko kakvu iz čk markonovak841@gmail.com
Skupo nijedna pička toliko ne vrijedi mislim da je 300 kn dovoljno za sexVruća Nikolina Virovitica
JAVLJAJTE MI SE SAMO KAD ZELITE DOC! vruća Virovitica 27g. Spremna na nezaboravne trenutke s muskarcima do 50g. Prvo…www.oglasnik.hr
Ova vam je stvarna, 800 sat, javiš se, pitaš tarifa, kad i gdje i ništa više.
svi bi mlado, lijepo, zategnuto i za jeftino, onda zovi one sandreje i ostale, oprostite na izrazu, "krmaće" pa jebite za 200 u prirodi, šta ću vam ja, ili najjeftinije drkajte.Skupo nijedna pička toliko ne vrijedi mislim da je 300 kn dovoljno za sex
To kaj je ona mlada simpatična sa prostorom to je jedan plus mi smo im samo broj bitno da ti platiš i čim prije odešsvi bi mlado, lijepo, zategnuto i za jeftino, onda zovi one sandreje i ostale, oprostite na izrazu, "krmaće" pa jebite za 200 u prirodi, šta ću vam ja, ili najjeftinije drkajte.
da te pitam ovako, voziš auto ka meštru, računa sat 150kn, jel tebi u cilju da ti što prije popravi auto ili da radi na njemu 5 dana? Njoj je to posao, a ti ako možeš je kresnut 5 puta u satu to tvoje, ona bude svoje odradila korektno nadam se.To kaj je ona mlada simpatična sa prostorom to je jedan plus mi smo im samo broj bitno da ti platiš i čim prije odeš
Jedanput buš završio i to je to rekla bu ti kak si bio dobar dođi više putada te pitam ovako, voziš auto ka meštru, računa sat 150kn, jel tebi u cilju da ti što prije popravi auto ili da radi na njemu 5 dana? Njoj je to posao, a ti ako možeš je kresnut 5 puta u satu to tvoje, ona bude svoje odradila korektno nadam se.
Mislio sam svršio a ne završioJedanput buš završio i to je to rekla bu ti kak si bio dobar dođi više puta
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|