MožeZnas li koju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MožeZnas li koju
Neznam, zato pitamZnas li koju
Moze meni broj u inbox?
Kak niste skuzili da vas zajebavam. Pa kad stalno postavljati ista pitanja dal ima koja,nema. Nema ni stare babe a kamoli neke mlade. Svi za zagrebMo
Moze meni broj u inbox?
PozMo
Moze meni broj u inbox?
Imas kakav kontaktMo
Moze meni broj u inbox?
Ako ne svi barem oni koji misle jebatKak niste skuzili da vas zajebavam. Pa kad stalno postavljati ista pitanja dal ima koja,nema. Nema ni stare babe a kamoli neke mlade. Svi za zagreb
Zasad nistaPoz
Imas kakav kontakt
Da ali samo poslje seksaDopisivao sam se s jednom Varaždinkom preko fejsa, solidno izgleda. Hoće da joj se donese A bon od 500kn, to je znači sat vremena druženja.
Ahq samo ti nosi bon tqk bus lijepo zvisiu ka si nes ni mislioDopisivao sam se s jednom Varaždinkom preko fejsa, solidno izgleda. Hoće da joj se donese A bon od 500kn, to je znači sat vremena druženja.
Ime?Dopisivao sam se s jednom Varaždinkom preko fejsa, solidno izgleda. Hoće da joj se donese A bon od 500kn, to je znači sat vremena druženja.
Ak tam nema nečeg lakog nema nigdjeNarcu/Sombrero
Moze ime ili broj
Poz moze brojDopisivao sam se s jednom Varaždinkom preko fejsa, solidno izgleda. Hoće da joj se donese A bon od 500kn, to je znači sat vremena druženja.
Javi sePozdrav...javi mi se
Javi sepozdrav momci, dosla sam ovdje prepurukom jednog frenda.
Ne trazim bonove ni nista slicno samo novac u ruke.
Trenutno mogu samo pusit I nista vise.
Molim samo one dubokih dzepova I sa slikom da mi se jave u poruku.
Imam 23 godine 60kg visoka 155cm
Ne saljem slike.
Realno? Platis 2-3 pica,upustis u razgovor i kreses Ukrajinke su to,vjv dosle zbog papiraU caffe bar birc varazdin rade 2 ukrainke,ima li netko saznanja dali se druze za novac?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|