Ima ko br od koje međimurke saljite na mel markonovak841@gmail.com mozemo mjenjat za anku al prvo pošaljite br
Ove starije su bolje nisu skupe a i daju da svršiš u picu bar meni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ko br od koje međimurke saljite na mel markonovak841@gmail.com mozemo mjenjat za anku al prvo pošaljite br
Ove starije su bolje nisu skupe a i daju da svršiš u picu bar meni
Ok ja znam da imam br od anke a vi kak hočete bar meni više ostane ko ne reskira ne profitira ja sam uvjek slao brojeve kod razmjenePajdo,nista unaprijed,svi vi izmislite da imane neke brojeve a onds nazadnje nista iz toga jer lazete svi
jel onaj njen stari broj valja?Evo bio kod ane (ove stare ) 200 kn za te godine super
To je Ana od 47 god?Evo bio kod ane (ove stare ) 200 kn za te godine super
Mozes proslijedit broj da ga netrazimEvo bio kod ane (ove stare ) 200 kn za te godine super
To je ona sa banficeJel se sjeća tko one Eme iz Bosne ,bila je tamo u onim crvenim zgradama preko puta euroherca, takva jedna fali Varaždinu,s njom si se mogao lako dogovoriti
PozdravTo je ona sa banfice
Mislim da nijePozdrav
Jel još aktivna
Idi za Zagreb, imas sirok spektar,nije ti daleko ZagrebBok svima...
Dal moze koji broj u PM?
Vz, Ck i okolica...
Pa, nemoguce je nekaj naci...
Tnx
Blize mu je NagykanizsaIdi za Zagreb, imas sirok spektar,nije ti daleko Zagreb
Hoćeš mi odgovoriti na pp?Nešto ste ušutili varaždinci. Kaj nema ničega novog?
HoćuHoćeš mi odgovoriti na pp?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|