VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Gospodo, jel imate za preporučiti kakvu gospođu koja zna masirati po 45, 60 ili više minuta pa ručni ili oralni završetak. Ali da nije salon, u salonu nema ništa više od masaže a tetke koje to rade doma dozvole si još 50, 100 kuna gore pa ručni ili oralni... Eto, bilo bi mi drago da se imam gdje relaksirat kad sam poslovno u vž županiji. (Varaždin, Ludbreg, Koprivnica, Čakovec....)
Zna ko koju gospodu ili curu da masira sa sretnim zavrasetkom

Odjebi tu, nek se zaposli box i radi za tri soma mjesećno a ne da za pizdu traži tolike novce 😂😂😂
1200 naših, to je 160 eura, toliko svaka bolja uzima za sat u Austriji, UK itd...ok, neke malo manje možda, 130 eura sat, al kužiš...ako ne radi "preko kurca" i daje dobru uslugu (kao ove vani), to je onda normalna cijena, a vi bi ste svi jebali i da vam guta dok vas gleda u oči i to za 300-400-500 jbnih kuna.

Da sam zensko i da dobro izgledam, ne bi išo ispod 100 eura sat, minimum

1200 naših, to je 160 eura, toliko svaka bolja uzima za sat u Austriji, UK itd...ok, neke malo manje možda, 130 eura sat, al kužiš...ako ne radi "preko kurca" i daje dobru uslugu (kao ove vani), to je onda normalna cijena, a vi bi ste svi jebali i da vam guta dok vas gleda u oči i to za 300-400-500 jbnih kuna.

Da sam zensko i da dobro izgledam, ne bi išo ispod 100 eura sat, minimuma manje dogovorit odma na mjestu, jer rekla da moze i za manje

Da sam zensko i da dobro izgledam, ne bi išo ispod 100 eura sat, minimum
Moze se i za manje dogovoriti na mjestu, ne bas preko poruka da vas ne odjebe a ako vam se ne javlja posaljite vise poruka kroz dan i ne zovite ju

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh