VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ajde kad si tolki jebač MekiVz , daj mi ili preporuči mi jednu od te elite koje ti jebeš po varaždinu da i ja probam
Javi se u inbox
A do onda ko i stalno ovdje visi na forumu i žicaj brojeve
Ovako ruckus,niti sam se proglasio jebacem niti mi pada na pamet davat tebi bezobraznom liku brojeve.Jer ak si tu bahat,kako ces se tek ponasat prema zenski za koju ti dam broj.Uvijek ces naci razlog koji ti ne odgovara zenska,ili ti bu preskupa,ili bu imala premale sise,ili ti se nebu iz prve javila na tel a ti si bas pripremio zadnjih 500kn za fuk i zamisli ona ti se nece javit i odma vise ne valja ili je lazni broj jer ti si odlucio jebat a ona se ne javlja.Jos nekaj smrkelj smrkljavi ak imas kaj za reci,bilo bi dobro da mi to velis u facu a ne prek nikakvih mailova jer vi ste generacija koja i prek maila jebe i dok vidis picku uzivo odmah zblokiras i zato si suhog kurca stalno.I jos jedno,poslal sam ti broj od međimurke a ti uzvratil sa brojem nisi jer je opet razlog da ne uzvratis broj bila međimurka tebi prestara.Budi mi dobar,i puno srece u sexu prek maila ili vibera.Lp

Ovako ruckus,niti sam se proglasio jebacem niti mi pada na pamet davat tebi bezobraznom liku brojeve.Jer ak si tu bahat,kako ces se tek ponasat prema zenski za koju ti dam broj.Uvijek ces naci razlog koji ti ne odgovara zenska,ili ti bu preskupa,ili bu imala premale sise,ili ti se nebu iz prve javila na tel a ti si bas pripremio zadnjih 500kn za fuk i zamisli ona ti se nece javit i odma vise ne valja ili je lazni broj jer ti si odlucio jebat a ona se ne javlja.Jos nekaj smrkelj smrkljavi ak imas kaj za reci,bilo bi dobro da mi to velis u facu a ne prek nikakvih mailova jer vi ste generacija koja i prek maila jebe i dok vidis picku uzivo odmah zblokiras i zato si suhog kurca stalno.I jos jedno,poslal sam ti broj od međimurke a ti uzvratil sa brojem nisi jer je opet razlog da ne uzvratis broj bila međimurka tebi prestara.Budi mi dobar,i puno srece u sexu prek maila ili vibera.Lp
Niti sam ja šmrkelj, niti sam suhog kurca, niti sam bilo što čime si me nazvao
Hvala ti na lijepim uvredama.
Šofer sam i preputovao sam skoro cijelu europu za razliku od tebe i ostalih ovdje i bio sa pičkama koje su za razliku od ovih naših ovdje i u daljnjoj okolici svemirski brod i daleko pristojnije i odrade posao vrhunski i kak spada
Pare mi nikad nisu bile problem ako je usluga na zadovoljavajućoj razini
Ovdje sam samo tražio ak netko ima broj od kakve normalne i ozbiljne ženske s kojom bih se viđao i družio za vikend kad sam doma
Za razliku od tebe nikog ne vrijeđam i ak netko hoće dat broj ok, ako ne opet ok
Lijep pozdrav i budi mi uvijek meki

Niti sam ja šmrkelj, niti sam suhog kurca, niti sam bilo što čime si me nazvao
Hvala ti na lijepim uvredama.
Šofer sam i preputovao sam skoro cijelu europu za razliku od tebe i ostalih ovdje i bio sa pičkama koje su za razliku od ovih naših ovdje i u daljnjoj okolici svemirski brod i daleko pristojnije i odrade posao vrhunski i kak spada
Pare mi nikad nisu bile problem ako je usluga na zadovoljavajućoj razini
Ovdje sam samo tražio ak netko ima broj od kakve normalne i ozbiljne ženske s kojom bih se viđao i družio za vikend kad sam doma
Za razliku od tebe nikog ne vrijeđam i ak netko hoće dat broj ok, ako ne opet ok
Lijep pozdrav i budi mi uvijek meki
Ok,samo ti nama i dalje putuj i jebi najbolje na svijetu...to ti od srca zelim.

Pozdrav. Jel može nako malo detaljnije opisati Lidiju iz Čakovca? Visina, težina, općenito izgled i to? Mislim netko tko je bio, a ne netko komu je netko pričao kako izgleda. Hvala Ekipa!

Gospodo, jel imate za preporučiti kakvu gospođu koja zna masirati po 45, 60 ili više minuta pa ručni ili oralni završetak. Ali da nije salon, u salonu nema ništa više od masaže a tetke koje to rade doma dozvole si još 50, 100 kuna gore pa ručni ili oralni... Eto, bilo bi mi drago da se imam gdje relaksirat kad sam poslovno u vž županiji. (Varaždin, Ludbreg, Koprivnica, Čakovec....)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh