VARAŽDINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

A znala tu dati oglas Tamara ali obicno kad pokupila musteriju obrisala oglas.A ja stalno odlazim k njoj jer se drzi dogovora jer nije bas ugodno doci u zg i onda izvisjeti,a ima dosta slucaja.

Zdravo narode, evo ja se vratio iz evrope, nije me bilo skoro 5 god. Vidim da je zavladala opšta suša u Varažinu. Sve puno nepalaca a di su dame. Kad sam zadnji put nešto mrdao bila je aktualna Morgana, Helena, Josipa i na ž kolodvoru ona strahota. Ima li što od njih. Ciljam na Helenu i Josipu ove dve me ne zanimaju valjda nisu ni žive hahahahha

Zdravo narode, evo ja se vratio iz evrope, nije me bilo skoro 5 god. Vidim da je zavladala opšta suša u Varažinu. Sve puno nepalaca a di su dame. Kad sam zadnji put nešto mrdao bila je aktualna Morgana, Helena, Josipa i na ž kolodvoru ona strahota. Ima li što od njih. Ciljam na Helenu i Josipu ove dve me ne zanimaju valjda nisu ni žive hahahahha
varazdin mi je jos u dobrom sjecanju, tamo sam uvijek znao naci pokoju studenticu na smokvi za istu cijenu kao babe u zg. sad ce krenuti faks i sigurno cete ga zavrtiti. pitao bih vas da ste u kc kao ja i da ne mozete jebat nista mjesecima kako bi vam bilo. zg je ostao jedini gdje mozemo koliko toliko jebati. drzite se braco varazdinci umocit cemo i mi nesto nekome sigurno ce neka dati samo treba biti strpljiv

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh