Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle ja tamo mogu normalno doći na recepciju i uči u saune?Moze se uci samo kaj rade tri bazena olimpijski djeciji i onaj topli sa jacuzijem i saune naravno
Baš sam to htjela podjeliti....![]()
"Ležala sam u toplicama, a onda nešto osjetila na nozi. Kad sam otvorila oči, bila su trojica"
"Nakon korištenja saune okrznula sam pogledom ćelavog muškarca ispod tuša koji mi je, držeći i natežući ga, pokazao spolovilo te mi glavom dao znak da mu se pridružim, na što sam rekla ne", opisala je gošća naših termi. Sve je prijavila policiji.dnevnik.hr
Je li ima još netko tko je tada bio tamo da nam prepriča što se dogodilo?![]()
"Ležala sam u toplicama, a onda nešto osjetila na nozi. Kad sam otvorila oči, bila su trojica"
"Nakon korištenja saune okrznula sam pogledom ćelavog muškarca ispod tuša koji mi je, držeći i natežući ga, pokazao spolovilo te mi glavom dao znak da mu se pridružim, na što sam rekla ne", opisala je gošća naših termi. Sve je prijavila policiji.dnevnik.hr
I sada ćemo mi "normalni" svi biti pod povečalom zbog nekog manijaka.I kad žena kaže NE, onda je NE.
Ima akcije po saunama i neke žene baš zbog toga idu tamo.Baš sam to htjela podjeliti....
Jer mene je čak sram kakva muška bića postoje i nazivaju se ljudima, 'muškarčine' vi niste ljudi nego obične životinje! Fuj!
Da ne možemo imati mira ni u saunama, sram vas bilo!
I samim pitanjima svako malo ovdje :'Jel ima kakve akcije po saunama?' To i dokazujete. Vi ste muško dno.
Ne, nema akcije po saunama jer saune za to ne služe!
Uzmite si sobu debili!!! Nekulturni
Takve stvari vise govore o njima nego o vama.Pa dobro žena nije rekla NE, nije rekla ni DA, nije rekla ništa
Kakav kreten moraš biti za tako nešto?
Nisam do sada imao problema ali prošli puta smo čuli kako su mi ženu komentirali dok smo izlazili iz saune i uopće nije bilo ugodno
Tak dan je imala neugodno iskustvo i sva prestrasena i potresena je isla drugi dan na popravni. Da ja nebi nesto napisal pa da me ljudi poslje budu citirali. Kak to vama zvuci?!?![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|