Jučer bilo možda 5 parova i tri solo cure turistkinje. Hetero solo muških možda uz mene još dvojica, 25 gejeva.Hvala na info ,a normalnih parova ili slobodnih , zauzetih cura ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jučer bilo možda 5 parova i tri solo cure turistkinje. Hetero solo muških možda uz mene još dvojica, 25 gejeva.Hvala na info ,a normalnih parova ili slobodnih , zauzetih cura ?
Bar je bilo ljudi...je otvorena terasa vani?Jučer bilo možda 5 parova i tri solo cure turistkinje. Hetero solo muških možda uz mene još dvojica, 25 gejeva.
Terasa je stalno otvorena. Vanjski jacuzzi uvijek zauzet, ljeti i zimi. Okupirali ga gejevi.Bar je bilo ljudi...je otvorena terasa vani?
Onda? Tko će se seliti? Mi ili oni?Terasa je stalno otvorena. Vanjski jacuzzi uvijek zauzet, ljeti i zimi. Okupirali ga gejevi.
Mozda zato sto ne volu swingereA i digli cijene....bezobrazno
Dobro možda velika subota nije pravo vrijeme za ići u saunu.Jučer bilo možda 5 parova i tri solo cure turistkinje. Hetero solo muških možda uz mene još dvojica, 25 gejeva.
A gle, propali su barem 50% kaj se popunjenosti tiče. Dugo hodam u Tuheljske i znam o čemu pričam. Lako se prepoznaju, izuzetno lako. Osim toga, drkaju u parnim saunama i u jacuzziju.Dobro možda velika subota nije pravo vrijeme za ići u saunu.
A kako znaš da su u pitanju pederi?
Ima li kakvo riješenje?A gle, propali su barem 50% kaj se popunjenosti tiče. Dugo hodam u Tuheljske i znam o čemu pričam. Lako se prepoznaju, izuzetno lako. Osim toga, drkaju u parnim saunama i u jacuzziju.
Da to sam i sam i ja skuzio da tamo puno drugacijihŠteta za Tuhelj imaju najbolji spa wellness u Hr.Prednost je i fkk zona ali "dečkići" su preuzeli.Tako je i sa Punta križom...također se mješaju sa dijelom gdje su hetero.
Čak mi nebi ni smetali da nisu onako napasni....ja sa partnericom a oni bulje u meneDa to sam i sam i ja skuzio da tamo puno drugacijih
Bravo stari, optimizam na najvecem mogucem nivouOd 14 sam tamo
mora da bude, bio jucer bila jedna ok cura s kojom sam pricao i jedan par ,cura lijepa i imala prelijepe silikonske sise , ali nema tamo nista od akcija ili sakupljanja kontakata za nesto drugoBravo stari, optimizam na najvecem mogucem nivou
Kako ti sise mogu biti prelijepe kad su silikonske.mora da bude, bio jucer bila jedna ok cura s kojom sam pricao i jedan par ,cura lijepa i imala prelijepe silikonske sise , ali nema tamo nista od akcija ili sakupljanja kontakata za nesto drugo
Zasto ne po meni savrsen bradavice strsile valjda centimetar , izmedu 3 i 4 velicinaKako ti sise mogu biti prelijepe kad su silikonske.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|