i jel bio koji sretnik ?Tko zeli neka dode pa se uvjeri sam..rekla sam vrijeme i lokaciju
Duga plava kosa do straznjice, 165cm, 63kg, tamniji ten, iduca subota
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i jel bio koji sretnik ?Tko zeli neka dode pa se uvjeri sam..rekla sam vrijeme i lokaciju
Duga plava kosa do straznjice, 165cm, 63kg, tamniji ten, iduca subota
Ima dosta parova , nisam skužio da ima swingera, a nekad dođu žene onako po dvije tri , dosta slovenki pa se možda kome posreći.Nisam vidio ako je bilo pa sorry, imamo li kaj u Stubičkim toplicama u njihovom well?nesu
Pa jbg nisu svi parovi i swingeriIma dosta parova , nisam skužio da ima swingera, a nekad dođu žene onako po dvije tri , dosta slovenki pa se možda kome posreći.
Pa to i kažem.Pa jbg nisu svi parovi i swingeri
I jel bilo sta ?ima 100%, a ako ti se niti jedna ne javi, idi sam, tamo ce te trebe napasti na bazenu.
Mi bili danas u stubakima , bila neka teta na rubu vanjskog bazena fino provocirala i onda nestala , bila je sama , fine sise i bordo grudnjak.I jel bilo sta ?
Ahahahahahaha, prestrašno.Mi bili danas u stubakima , bila neka teta na rubu vanjskog bazena fino provocirala i onda nestala , bila je sama , fine sise i bordo grudnjak.
Ako je tu nek se javi
Nećeš to više naći u Tuheljskim.32 god Zg , soko , ima li tamo akcije ? Ako je neka cura za da idemo tamo zajedno ili par neka se jave u inbox.
Hvala na info ,a normalnih parova ili slobodnih , zauzetih cura ?Nećeš to više naći u Tuheljskim.
zašto misliš da je postao gay oaza?Svijet sauna u Tuheljskim postao je gej oaza. Ništa protiv njih, neka ih. Kada se sjetim Tuheljskih prije 3 - 4 godine i danas, propadanje stoljeća. Znao sam da će im se to desiti čim su sjebali dvije sobe za opuštanje.
Otiđi bilo koji dan vikendom pa ćeš vidjeti zašto.zašto misliš da je postao gay oaza?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|