Tuhelj

Ja sam bio jucer, slabo par muskih, dva lovili zivcani ko cucki jer im nije islo. Par parova stisnutih i zagrnutih do grla. Maznuli se
U vanjskom bazenu. Malo saune pa ponovili na lezaljkama u sauni tamo u onoj mrac oj sobi s crnim lezaljkama. Tamo se lijepo da mazati. Mrak je i nema
Ljudi odlicno je . I otisli doma

Baš sam to htjela podjeliti....
Jer mene je čak sram kakva muška bića postoje i nazivaju se ljudima, 'muškarčine' vi niste ljudi nego obične životinje! Fuj!
Da ne možemo imati mira ni u saunama, sram vas bilo!
I samim pitanjima svako malo ovdje :'Jel ima kakve akcije po saunama?' To i dokazujete. Vi ste muško dno.
Ne, nema akcije po saunama jer saune za to ne služe!
Uzmite si sobu debili!!! Nekulturni

Uvijek je bilo i uvijek će biti debosa koji razmišljaju samo donjom glavom i ne mogu shvatit kako se gdje ponaša. I kad žena kaže NE, onda je NE.
I ne, nisu svi muškarci isti ;)

Je li ima još netko tko je tada bio tamo da nam prepriča što se dogodilo?

Baš sam to htjela podjeliti....
Jer mene je čak sram kakva muška bića postoje i nazivaju se ljudima, 'muškarčine' vi niste ljudi nego obične životinje! Fuj!
Da ne možemo imati mira ni u saunama, sram vas bilo!
I samim pitanjima svako malo ovdje :'Jel ima kakve akcije po saunama?' To i dokazujete. Vi ste muško dno.
Ne, nema akcije po saunama jer saune za to ne služe!
Uzmite si sobu debili!!! Nekulturni
Ima akcije po saunama i neke žene baš zbog toga idu tamo.

Problem je u onima koji ne kuže što znači "NE".

Osim toga. Imaš ti u saunama i pedera koji vremaju muškarce, tako da nemoj misliti da ste samo vi žene žrtve.

Ma je i onda je svizac zamotao čokoladu , nakon ovog članka ima i na 24 sata mislim da je 10 muških drkalo na nju, tak da mislim da je to patka.
Osobno idem često po saunama, nikad nisam vidio ekipu da dođe do žene i da drkaju.
Ako tako nešto i bude to je uvijek neki dogovor prije toga.

Pa dobro žena nije rekla NE, nije rekla ni DA, nije rekla ništa
Kakav kreten moraš biti za tako nešto?
Nisam do sada imao problema ali prošli puta smo čuli kako su mi ženu komentirali dok smo izlazili iz saune i uopće nije bilo ugodno

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh