SPOLNE BOLESTI

Pozdrav, idem u Tajland i zanimaju me vaša iskustva? Znam za Prep ali je procedura da ga dobijes kod nas preduga, ne stignem sad.
Ako netko ima savjet, hvala!

Pozdrav ekipa, imao sam odnose sa zenom jednom sa kojom sam u komb uglv da skratim bez zastite odnos je hio par puta u augustu mi je u urinu nadjena infekcija to sam rijesio lijekvoima, opet prije 20tak dana mi se vratilo peckanje i ucestalo mokrenje otisao izvadio urin uredno sve a citam po netu da se klamidija i gonoreja ne mogu dijagnosticirati obicnim pregledom urina nego brisom zanima me jel moguce da sam nesto od to 2 fasovao nemam gnojnog iscjedka kao sto pise na netu imam ponekad nesto kao da mi sperma izlazi kad mokrim ko neki bijeli iscjedak tako nesto ina li iko iskustva sa klamidijom i gonorejom kako se radi test itd

Pozdrav ekipa, imao sam odnose sa zenom jednom sa kojom sam u komb uglv da skratim bez zastite odnos je hio par puta u augustu mi je u urinu nadjena infekcija to sam rijesio lijekvoima, opet prije 20tak dana mi se vratilo peckanje i ucestalo mokrenje otisao izvadio urin uredno sve a citam po netu da se klamidija i gonoreja ne mogu dijagnosticirati obicnim pregledom urina nego brisom zanima me jel moguce da sam nesto od to 2 fasovao nemam gnojnog iscjedka kao sto pise na netu imam ponekad nesto kao da mi sperma izlazi kad mokrim ko neki bijeli iscjedak tako nesto ina li iko iskustva sa klamidijom i gonorejom kako se radi test itd
Ja nemam iskustva sa SPB, ali moj bi ti bio savjet da odeš kod doktora i kažeš mu da sumljaš na SPB i kažeš mu da imaš taj neki bjeli iscjedak dok mokriš i onda če ti doktor napraviti test koji treba i to je to. Možda bi bilo najbolje i da mu kažeš da si imao sex bez kondoma i da zato sumljaš na SPB. Ovo ti je moj savjet ne mislim ništa loše a ti kako hočeš.

Ma misliosam se testirati svakako nego me samo zanima ima li iko iskustva sa klamidijom i gonorejom moze li preko urina se to otrkiti ili moram bris uretere a citam po netu nije bas dobro iskustvo haha

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh