nezzstadanap
New member
jel se itko testirao nakon pantere?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je bilojel se itko testirao nakon pantere?
Ma na odlasku k njoj znao sam da necu uzimat oral bez kabanice, ali nakon sto sam vidio kakva je zenska jebena milfara jednostavno sam posustao. Nije nista uglavnom, i nadam se da nece bit, narucen sam na testiranje, treba se provjerit ponekad..Sta je bilo
Paničis bez veze, ako si otisao kod kurve i odmah utripovao da si se zarazio koji ti je to onda i trebaloMa na odlasku k njoj znao sam da necu uzimat oral bez kabanice, ali nakon sto sam vidio kakva je zenska jebena milfara jednostavno sam posustao. Nije nista uglavnom, i nadam se da nece bit, narucen sam na testiranje, treba se provjerit ponekad..
Prvo kod dermatologa on ce ti dat nesto pa ako pomogne,i testirat se vridi tek nakon misec do 3 posli odnosaPojavila mi se neka sitna, ali bolna krastica na k...u.
Isa bi se testirat i googla sam. Ali mi izbaciva svakakve pizdarije. Pa dajte ako netko zna di se u Splitu testirat diskretno. Bija bi jako zahvalan.
Mos se u splitu na higjenskom anonimno testiranje na hiv hep b i c i sifilis a za bakterije isto samo to placas ako neces priko uputnicePojavila mi se neka sitna, ali bolna krastica na k...u.
Isa bi se testirat i googla sam. Ali mi izbaciva svakakve pizdarije. Pa dajte ako netko zna di se u Splitu testirat diskretno. Bija bi jako zahvalan.
Kod koje si bio da mi drugi izbjegavamo.Hvala ekipa..
Ne mora biti to ali kod sifilisa se javlja krasta na mjestu ulaska uzročnika-uglavnom na glaviću. I za to nemoj čekati nego odmah doku. Antibiotici ga liječe bez problema ako se odmah počne s terapijomSamo pitanje je hoce li sta pokazat sad, ako je prerano.
Nije na glavicu nego na korijenu samom. Blizu jaja. Sitno skroz. Vjerovatno je ništa ali triba provjerit...Ne mora biti to ali kod sifilisa se javlja krasta na mjestu ulaska uzročnika-uglavnom na glaviću. I za to nemoj čekati nego odmah doku. Antibiotici ga liječe bez problema ako se odmah počne s terapijom
A gle zadnjih 6 miseci dosta njih s ege..Kod koje si bio da mi drugi izbjegavamo.
Jbg to je rizik posla.I mene je uvijek malo strah da donesem kuci neko sranje.Sretno.Javi nam kako je prošlo.A gle zadnjih 6 miseci dosta njih s ege..
Svaki put s kondomom.. nikad bez. Ako je nesto, moguce i da sm skupija sa strane od "normalne cure". Jer to znam bubnit i bez zastite.
Testira se, bija i u urologa. I sve je cisto.Jbg to je rizik posla.I mene je uvijek malo strah da donesem kuci neko sranje.Sretno.Javi nam kako je prošlo.
To su kondiliomi vjerojatno ili ti virusne bradavice, ja sam to jednom pokupio prije par godina kad sam redovno posjećivo dame s plavoga.Nije na glavicu nego na korijenu samom. Blizu jaja. Sitno skroz. Vjerovatno je ništa ali triba provjerit...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|