Sperminator
Well-known member
Kak misliš ne smeta pa koja bi se s tim zajebavala hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dali znate sta je to to je frend pokupio ovo ljetoKak misliš ne smeta pa koja bi se s tim zajebavala hahaha
Koliko dugo je to tako bijelo, koliko je prošlo od zadnjeg odnosa, jeste li koristili zaštitu, peče li na dodir, ima li još kojih simptoma (boli li te mokraćovod, upaljeni testisi, povećani limfni čvorovi)?Dali netko sta je ovo jer ne boli i ne smeta stalno koristi zastitu
Pogledajte prilog 7148
Moguče da su gljivice... Kremica protiv njih i mazat.Dali netko sta je ovo jer ne boli i ne smeta stalno koristi zastitu
Pogledajte prilog 7148
HPV. Kažu da ih 80% ljudi ima. Imat ćeš doživotno, manifestirat će se s vremena na vrijeme samo od sebe, najčešće kada imunitet opadne, a isto tako i povući, ali ne računaj na to. Tipova ima raznih, najčešće su benigne na muškarca i izbijaju na mošnjama ili korjenu penisa. Dok su vani, zarazne su.Jel ima tko iskustva sa kondilomima?
kondilome si mogao pokupiti i davno prije. u teoriji i preko ručnika... imati to godinama da ni ne znaš. što prije reagiraš, to bolje. spali se tekućim dušikom (najčešća metoda) i gotovo. spavaj, jedi dobro, c vitamin i bit ćeš super. nije toliki problem.na korijenu
mislim mozda i nisu kondilomi, jer nemam pojma di sam mogao pokupit nisam u zadnje vrijeme bio kod kurabi, a s partnericama sam koristio kondome. al svakako cu posjetit dermatologa da vidim o cem se radi
jer koliko sam istrazivao simptomi bi bili pecenje, svrbez, krvarenje ili otezano mokrenje, a nemam nijedno od tog. najvise mi smeta prilikom brijanja ustvari jer moram pazit ko idiot da se ne porezem
Jednom mozda se i ne vratesvakako cu posjetit dermatologa pa da vidimo kaj je s tim, svakako hvala
jel dovoljan jedan tretman spaljivanja ili treba vise puta?
Kondilomi se javljaju od hpv virusa kojeg si mogao pokupit par mjeseci i par godina čak prije, toliko je različita inkubacija.Jednom mozda se i ne vrate
Bar dva puta ponovi
Ovisi o infestaciji. Liječenje virusa je simptomatsko. Znači, vidiš ove brokula izrasline i u biti ih samo spale. Neke možda ni ne vidiš golim okom nego tek kada se premaže određenom tekućnom. Ne zamaraj se.svakako cu posjetit dermatologa pa da vidimo kaj je s tim, svakako hvala
jel dovoljan jedan tretman spaljivanja ili treba vise puta?
Pogrjesila si komentar.Kondilomi se javljaju od hpv virusa kojeg si mogao pokupit par mjeseci i par godina čak prije, toliko je različita inkubacija.
Znači od zaraze do pojave simptoma može proći od 6tjedni do par godina. Možeš nosati virus okolo a da ni ne znaš i vrlo lako ga prenašaš i dok imaš kondom samo preko dodira sluznice i čak kože a i oralno.
Svakak idi dermatologu ili urologu na pregled i terapiju
oprosti, ali ovo je žešća glupostIonako te gledaju kao šonju kada to radiš. Ma koliko tupile da im se dopada, ispadneš submisivan...
Ako je oko korijena...možda su neke bradavice...osobno isprobani s tekućinom za kurje oči...5 dana Max mazati...posmeđi i samo otpadne...nikakvi tragovi ne ostanu..etona korijenu
mislim mozda i nisu kondilomi, jer nemam pojma di sam mogao pokupit nisam u zadnje vrijeme bio kod kurabi, a s partnericama sam koristio kondome. al svakako cu posjetit dermatologa da vidim o cem se radi
jer koliko sam istrazivao simptomi bi bili pecenje, svrbez, krvarenje ili otezano mokrenje, a nemam nijedno od tog. najvise mi smeta prilikom brijanja ustvari jer moram pazit ko idiot da se ne porezem
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|