SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Posjetia je lani u lito
Bila u blizini rive. Steta 200 europskih. Stan bia uzasno mal bez klime. Stavila ventilator na krevet koji se izvrnia na mene dok san je guzia u doggyu. Akcija i ne bas dobra. Bila je cilo vrime bahata i arogantna cilo vrime mrmljala nesto na spanjolskom i nije tila ljubljenje i lizanje pickice. Bili ponovia definitivno ne.
Stan 1/10
Akcija 2/10
Oral 4/10
Sljedeci tjedan stizem iz nizozemske pa cemo udarat svjeze reze....

Posjetia je lani u lito
Bila u blizini rive. Steta 200 europskih. Stan bia uzasno mal bez klime. Stavila ventilator na krevet koji se izvrnia na mene dok san je guzia u doggyu. Akcija i ne bas dobra. Bila je cilo vrime bahata i arogantna cilo vrime mrmljala nesto na spanjolskom i nije tila ljubljenje i lizanje pickice. Bili ponovia definitivno ne.
Stan 1/10
Akcija 2/10
Oral 4/10
moje misljenje, piše djevojka je iz Venezuele ....Brazilke su klasa za sve ostale latinosice koje dolaze tu kod nas....od ponasanja, strasti, dobrog sexa, ljubljenja više manje al tako je....Kolumbijke često umisljene budu i pune sebe , takve sam ih ja dozivio, nemoj ovo, nemoj ono, ne daju nista....lip pozdrav iz Istre!

Posjetia je lani u lito
Stan 1/10
Akcija 2/10
Oral 4/10
Bia i ja prošlo lito
Ništa spec sto se tiče akcije
Ne preporučam

Nisam odavno ništa rezbaria,danas odlučia priko volje otić,izabra šta kolega reka Slavensku dušu annu,uvatia je pospanu skoro al brzo je oživila.Znači cura uživo ubija tijelom i ponašanjem,sise domaće mliko neka 4/5 puna čvrsta od srednje škole nisan vidia bolje sise,akcija top ka se opustiti,guza savršena faca isto,duža kosa ma cila je sa Nove tv. Tia udri dogy viče no no please,kaže prvo me razradi jer jel kao iman kaže surlu od slona..al kad se opustila mislim da bi zguza progutala cijev tenka ...opustila se uživala i ja zatvoria knjigu u drugoj rundi rano 😀 e i pušenje onako lagano pomalo baš ugodno, toliko od mene iz večernjih vijesti

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh