SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

EGE je jednostavniji. Platis, jebes i cao. Dok ja u stvarnosti moram voditi na vecere, u klubove, kupiti kakav poklon....nakit, parfem ili slicno....glumiti cijelo vrijeme da me riba zanima plus sto potrosim na nocenje za hotel i ostalo, a uz to postoji mogucnost da na kraju necu ni jebati...

Ribe sa EGE-a izadju nesto malo skuplje u odnosu na ove sto moram vodati i placati plus je sigurica.

EGE je jednostavniji. Platis, jebes i cao. Dok ja u stvarnosti moram voditi na vecere, u klubove, kupiti kakav poklon....nakit, parfem ili slicno....glumiti cijelo vrijeme da me riba zanima plus sto potrosim na nocenje za hotel i ostalo, a uz to postoji mogucnost da na kraju necu ni jebati...

Ribe sa EGE-a izadju nesto malo skuplje u odnosu na ove sto moram vodati i placati plus je sigurica.
Sad sam skužio taj post, prijatelju, to je to, skužio si igricu, prešao si level..

Meni je rekla da je estonka i da je prije zivila u nizozemskoj u den hagu. I prica nizozemski po tome znam.
Meni je rekla da je iz Estonije.
Ubite me sad ali ja mislim da mi je rekla da je iz Poljske i rekla mi je da je živila u Londonu i u priči mi je rekla da je položila vozački u Londonu a za Den hag i Nizozemsku mi nije ništa govorila. Ali na kraju krajeva nije ni bitno odakle je i gdje je živila samo sam htio reči kolegi koji je pitao da li ima koja domaća u St osim Elise da ona nije domaća iako je dugo u St.

Ubite me sad ali ja mislim da mi je rekla da je iz Poljske i rekla mi je da je živila u Londonu i u priči mi je rekla da je položila vozački u Londonu a za Den hag i Nizozemsku mi nije ništa govorila. Ali na kraju krajeva nije ni bitno odakle je i gdje je živila samo sam htio reči kolegi koji je pitao da li ima koja domaća u St osim Elise da ona nije domaća iako je dugo u St.
Estonija... ali meni je rekla da je radila u Parizu. Ispričala mi da su je neki crnci pljačkali. Čak joj kćeri ukrali patike, nošene.

Evo jedna recenzija od mene.

Cura je ok, ima ljepe prirodne grudi, velike prirodne usne, sve je prirodno na njoj, malo joj je velik stomačić za moj ukus ali ništa strašno, trudi se u akciji, pušenje je top, nisam probao puno poza, tj. samo dvije jer sam bio samo 30 min ali jahanje i dogy je za mene odlično.

Rekla mi je da na lokalnom forumu mogu ostaviti ove podatke: zove se Leticia, 1h 200 eura, 30 min 120 eura (ja sam se malo cijenko i platio sam 100 eura) iz Portugala je, adresa Slavonska ul. 9, broj: +385 99 799 0459

Jedina mana je što ne zna engleski, tj. nabada ko moja baba..

Pozdrav ekipa, pratim malo forum pa da i ja dam doprinos. Bio sam kod ove male jučer
Vrijedi je posjetit nećete falit. Cura je malena, lipa, definitvno nije ka na ovim filtriranim slikama, ali je taman, tipična latina. Stan u centru, mala ti pošalje video kako doc do stana, i sve je čisto uredno. Akcija solidna, zna svoj posal, je da to odradi malo mehanički ali se trudi. Pušenje sa, i to dobro radi, prominili par poza i izaša zadovoljan. Engleski nula bodova, ali s translatorom se super snašli. U stanu je još jedna cura, manje lipša od ove. Pitao da nam se pridruži, ali čekala klijenta

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh