SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Zašto se zaljubljujete u kurve? Razumin i ne osuđujem, ali kako vam nije jasno da je njihova profesija laganje. Niko od nas nije ništa više od obične mušterije, bez obzira šta im nosate poklone i šta mislite da imate "kemiju". Stari moj nju pregazi dnevno 5-10 ljudi, a ti misliš da imate poseban odnos. Nije to zdravo braćo...svima nam triba ljubavi, ali nemojte to tražit s kurvama. Nije zdravo, to je gore nego jebat je bez kondoma.
Nezaljubljujem se u kurve. Kod Vitirije sam bio 4 puta, kod Brune 4 puta, kod Roxane 3 puta. Ostale po jednom. Do sada mi je Vitorija bila najljubaznija. Očito je svladao umor i preveliki broj mušrerija. Prvi put kod Vitorije sam bio davno. Kad mi se javila sama sa drugog broja da dolazi u Split i možemo li se naći. Na prvu nisam ni znao kako izgleda. Ona je pontecirala takav odnos prema meni.

Koja je Sema ovih kurvi sa plavoga posalje adresu i javi se kada dodes na adresu sta vozaju te po Splitu okolo ili kakav đir. Bas me zanimalo sta nude koliko uzimlju vecinom a bonovi i sve fejk profili samo mi to sa adresom nije jasno. Hvala ako ko zna sta o tome.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh