SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Zenska je ista kao sa slike i da Ruskinja je zali boze vremena, bolje da patim ja nego tkogod drugi.
Tebi je bila bzvz. Meni je bila top. Prvo pitanje je bilo oral bez ili. Da je sa gumicon. Jel se moze nadoplatir. Moze. Platia jos 250e. Sexa po ure. Kad je legla stavila noge iza gkave gotovo. Stali 10 minuti. Iza odradila jos jedan oral. Sve na razini.

Tebi je bila bzvz. Meni je bila top. Prvo pitanje je bilo oral bez ili. Da je sa gumicon. Jel se moze nadoplatir. Moze. Platia jos 250e. Sexa po ure. Kad je legla stavila noge iza gkave gotovo. Stali 10 minuti. Iza odradila jos jedan oral. Sve na razini.
Znaci ti si jebeno pretplatio 30min 250, a meni reklo 1h 200??? A to sto si ti opisa ako je na razini ja sam onda Putin, ajde pimpaj to negdje drugdje jer nemoj da se desi da vas oboje deportiram permamentno

Jedina Ukrajinka koja me iznenadila je bila jedna s kojom sam se dogovorio mimo pimpa.. Na dobro poznatoj lokaciji u Trumbićevoj.. Što samo potvrđuje, ne gubite vrime s agencijama, em preplaćujete, em ne dobivate nikakvu uslugu..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh