Ženske od 178 cm visine i naviše, pogotovo ako su još i debeljuce, ja zovem divokozama tako da je to samo tvoj ukus da su takve privlačnije od onih vitkih i okoprčnih od 163,166 ili 168...
jel isra cijena kad svrsis za dvi minute i za 20 min?
Meni su za seks najbolje pasale one od 175cm, jer imaju komotnu i duboku vaginu da kurac može i plesat, iako nije to slučaj kod svih, jer bio sam s jednom od 185, i ta je imala pliću od onih od 168, ali to je vjerovatno bila neka genetska anomalija. Znaš sigurno da istočnjaci imaju najkraće penise. Zašto? Zato jer im je to dovoljno da zadovolje svoje partnerice koje su za naše standarde patuljci. One nisu patuljci, ali ne možeš ti sa kurcem od 18cm ići na neku Korejku koju partner zadovoljava sa 9.66 cm. To nije fer i nije uopće zdravo za te žene koje se onda grče od boli. Evo top lista s najmanjima u svijetu:
1. Južna i Sjeverna Koreja – 9.66 cm
2. Kambodža – 10.04 cm
3. Tajland – 10.16 cm
4. Indija – 10.24 cm
5. Burma – 10.7 cm
6. Tajvan – 10.78 cm
7. Filipini – 10.85 cm
8. Kina – 10.89 cm
9. Šri Lanka – 10.89 cm
10. Japan – 10.92 cm
Što se tiče tvog zaista dobrog pitanja, to je problematika kojom se kurvari uopće ne zamaraju, jer misle da je to tako i da to tako mora biti, ali nije tako, jer to je krađa od strane kurvanjskog biznisa kojeg, iako nije legaliziran, treba nekako regulirati, pa makar usmenim dogovorom prije samoga čina. Jer ako većina mušterija šuti i samo ide dalje, onda kurve kolektivno to prihvate kao "normalno". Ja isto tako brzo svšim jer se brzo napalim, iako je još i gumica na njemu, ali zato sam potentan toliko da mi on ostane dignut ili mi se ponovo digne za tridesetak sekundi, i onda Đoni ide ponovo u akciju. Ali kako vidim, neke profi kurve su i to osujetile, pa napišu u oglasu-pravilniku 1 svršavanje u pola sata. Šta nju boli klito koliko ću ja puta svršit u pola sata koje sam platio? Unajmio sam njenu vaginu za to vrijeme, i mogu je vozit na sve načine i svršavat ako hoću i pet puta. Jedino pošteno je dogovor prije samog čina, između onoga koji svrši za dva minuta i više mu se ne diže, i kurve koja mu pruža uslugu, da mu smanji cijenu jer će je ševit samo par minuta.