Neiskusni02
New member
Itko nekakva iskustva s ove tri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel bude ova ili neka druga
Prvi put je bila sa par prijateljica u stanu, drugi put sama u apartmanu ali uvik bi bila tu onako sa nekom prijom u bliziniJeli njena lokacija negdje u kineskom zidu? Kakva je soba bila, čista i uredna ili neuredna i jako osvjetljena ? Jeli bila sama u stanu/apartmanu ili ih je bilo još s njom? Može li koja informacija da vidim jeli pričamo o istoj osobi.
Jel radi analnoPrvi put je bila sa par prijateljica u stanu, drugi put sama u apartmanu ali uvik bi bila tu onako sa nekom prijom u blizini
Lokacije su joj širi centar, bačvice, lučac.. bar kad sam ja bio
Uredna je šta se tiće svoje higijene a šta se stana tiče sa prijama je bia u neredu, a kad je sama bila skroz uredan..
Jel radi analno
Agencija ?Prvi put je bila sa par prijateljica u stanu, drugi put sama u apartmanu ali uvik bi bila tu onako sa nekom prijom u blizini
Lokacije su joj širi centar, bačvice, lučac.. bar kad sam ja bio
Uredna je šta se tiće svoje higijene a šta se stana tiče sa prijama je bia u neredu, a kad je sama bila skroz uredan..
Nisam je pita za anal ali pitaj slobodno.. 99% sam siguran da je sa agencijomAgencija ?
Koliko starija?Neka starija u Splitu pouzdana,jel zna netko?
45,50+Koliko starija?
Ja imam skoro 40 meni je starija +80 ispod 80 je još milfZa 25godisnjaka je starija ona od 35 pa nadalje, a za 45godisnjaka je starija od 55 pa naviše...![]()
Zagrni rukave i pronađi recenzije na forumu o aktualnim damama koje te zanimaju, a mozes i ovdje ponudu dati koliko im novca nudis, procitat ce one to jer svrate na forum ili one ili im glasniciAjmo pitati onda ko nije pa da vidimo postoji li na kugli
100 EUR sat nudimZa 25godisnjaka je starija ona od 35 pa nadalje, a za 45godisnjaka je starija od 55 pa naviše...
Zagrni rukave i pronađi recenzije na forumu o aktualnim damama koje te zanimaju, a mozes i ovdje ponudu dati koliko im novca nudis, procitat ce one to jer svrate na forum ili one ili im glasnici![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|