Malo više detalja?Ekipa
0989431876
Split,Spinut
Dolazi na adresu po dogovoru
140e .Anal 70e dodatno ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo više detalja?Ekipa
0989431876
Split,Spinut
Dolazi na adresu po dogovoru
140e .Anal 70e dodatno ...
A šta to drugo.?najsličnije ovome o čemu svi pričate.ima dosta ženskih koje su na oba portala ali i onih koje su samo tamo.šta baljezgaš kad pojma nemaš.tribaš uvik vidit alternativu.bolje da ima više konkurencije.prvo provjeri i uvjeri se pa onds daji savjete.dragane.Dragane... ondate je nesto drugo
A šta to drugo.?najsličnije ovome o čemu svi pričate.ima dosta ženskih koje su na oba portala ali i onih koje su samo tamo.šta baljezgaš kad pojma nemaš.tribaš uvik vidit alternativu.bolje da ima više konkurencije.prvo provjeri i uvjeri se pa onds daji savjete.dragane.Dragane... ondate je nesto drugo
Smiri se, kolega. Ondate je nepouzdan, ima cura koje odavno nisu tu. Tako da je EGE i dalje puno ažurniji, ako zanemarimo ukrajinske i kosovarske brojeve.Pozdrav veceras sam dostupna za tebe u tvom prostoru oko 23h cijena pola sata 150€ sat 200€
Cijena za cijelu noc ( 00h-06h) 800€
Placanje KEŠ na ruke!
Ovo je poruka od te glupače.kad sam pitao da pošalje slike ne javlja se.neki zajeb.radije se držite provjerenih profila na www.ondate.com
To je nešto slič
A šta to drugo.?najsličnije ovome o čemu svi pričate.ima dosta ženskih koje su na oba portala ali i onih koje su samo tamo.šta baljezgaš kad pojma nemaš.tribaš uvik vidit alternativu.bolje da ima više konkurencije.prvo provjeri i uvjeri se pa onds daji savjete.dragane.
Smiri se, kolega. Ondate je nepouzdan, ima cura koje odavno nisu tu. Tako da je EGE i dalje puno ažurniji, ako zanemarimo ukrajinske i kosovarske brojeve.
Neće dolazit sad,tek na prolićeJel tko u kontaktu s Alanom, zna li se točno kada se vraća (rekla mi je u 11-om, ali nije precizirala kada)?
Tamo stoji profil od Marije,cimerice od one Alicie,da je u SplituPozdrav veceras sam dostupna za tebe u tvom prostoru oko 23h cijena pola sata 150€ sat 200€
Placanje KEŠ na ruke!
Ovo je poruka od te glupače.kad sam pitao da pošalje slike ne javlja se.neki zajeb.radije se držite provjerenih profila na www.ondate.com
To je nešto slič
A šta to drugo.?najsličnije ovome o čemu svi pričate.ima dosta ženskih koje su na oba portala ali i onih koje su samo tamo.šta baljezgaš kad pojma nemaš.tribaš uvik vidit alternativu.bolje da ima više konkurencije.prvo provjeri i uvjeri se pa onds daji savjete.dragane.
Taj ondate nevalja kurca..copy paste ege-aPozdrav veceras sam dostupna za tebe u tvom prostoru oko 23h cijena pola sata 150€ sat 200€
Placanje KEŠ na ruke!
To je nešto slič
Slaba ponuda u Splitu I ostalim gradovima,tribalo bi poslat mail brazilskoj vladi šta se dešava,di je zapelo
Ali ubrzo nam stižu poznata lica...
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|