Potpisujem, ovo ti je ko cigarete, kad se navuces, tesko se ostavitAko si želiš dobro dugoročno, najbolje da nikad ne započneš s ovim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpisujem, ovo ti je ko cigarete, kad se navuces, tesko se ostavitAko si želiš dobro dugoročno, najbolje da nikad ne započneš s ovim.
Zeru skuplje od cigaraPotpisujem, ovo ti je ko cigarete, kad se navuces, tesko se ostavit
Drago mi je da forum posjećuju i moralne vertikale poput dotičnog/dotičneTo je realno. Jad i bijeda
Ne kužim, u čemu je problem?To je realno. Jad i bijeda
Zeru i zdravijeZeru skuplje od cigara
U globalu da, osim ako nesto ne pokupisZeru i zdravije
Barem ne pušim...Potpisujem, ovo ti je ko cigarete, kad se navuces, tesko se ostavit
Da, a vecinu nas zanima ponuda daleko od Zagreba koji posjetimo jednom ili nijednom u pola godine, neki i rjeđe odnosno nikad. Mene osobno zanima Split, Makarska, Mostar...Momci ajde kalajte malo, nema potribe da se ova tema pretvori u Zagreb i okolicu.
Tu i tamo bacim oko na iskustva po zg-u pa vidim samo svađe, a uvjerljivo najveća ponuda je kod njih. Purgeri neznaju sta imaju
E pa baš zato....samo mir samo ljubav,Da, a vecinu nas zanima ponuda daleko od Zagreba koji posjetimo jednom ili nijednom u pola godine, neki i rjeđe odnosno nikad. Mene osobno zanima Split, Makarska, Mostar...
Čitam i nevirujemMomci ajde kalajte malo, nema potribe da se ova tema pretvori u Zagreb i okolicu.
Tu i tamo bacim oko na iskustva po zg-u pa vidim samo svađe, a uvjerljivo najveća ponuda je kod njih. Purgeri neznaju sta imaju
Kako molimČitam i nevirujem
Ma glupostiKako molim
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|