Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko starija?Neka starija u Splitu pouzdana,jel zna netko?
45,50+Koliko starija?
Ja imam skoro 40 meni je starija +80 ispod 80 je još milfZa 25godisnjaka je starija ona od 35 pa nadalje, a za 45godisnjaka je starija od 55 pa naviše...
Zagrni rukave i pronađi recenzije na forumu o aktualnim damama koje te zanimaju, a mozes i ovdje ponudu dati koliko im novca nudis, procitat ce one to jer svrate na forum ili one ili im glasniciAjmo pitati onda ko nije pa da vidimo postoji li na kugli
100 EUR sat nudimZa 25godisnjaka je starija ona od 35 pa nadalje, a za 45godisnjaka je starija od 55 pa naviše...
Zagrni rukave i pronađi recenzije na forumu o aktualnim damama koje te zanimaju, a mozes i ovdje ponudu dati koliko im novca nudis, procitat ce one to jer svrate na forum ili one ili im glasnici
Imaš na EGE pičke i po za približno tu lovu,možda ne sat ali pola da. S tim je bombama bolje bit pola sata nego sa štracama sat.100 EUR sat nudim
Nisi mi ništa novog rekaImaš na EGE pičke i po za približno tu lovu,možda ne sat ali pola da. S tim je bombama bolje bit pola sata nego sa štracama sat.
Taman45,50+
Jeli ne vidiš da je visoka 138cm?
To je gledano iz tvog kuta. Iz mog to izgleda ovako, onaj koji besplatno ne može pojebat ni kozu, traži dlaku u jajetu na ženskoj koja zarađuje od svog tijela i takvih jebača.Jeli ne vidiš da je visoka 138cm?
ja bi rekao da se neko zeznuo da pa stavio krivo umjesto 183, barem sudeci po slikama i videu sa stolom i stolicom, a i ova slika s vratima, definitivno ne moze biti tako niskaJeli ne vidiš da je visoka 138cm?
To nije gledano iz mog kuta, tako je napisano u njenom profilu, ali ako i jeste neka greška, sudeći po veličini guzova i njenoj cjelokupnoj masi od 58 kg, onda opet nije viša od 158cm, pa je opet patuljak za prosječnog dalmatinca od 180cm sa kitom od 15cm.To je gledano iz tvog kuta. Iz mog to izgleda ovako, onaj koji besplatno ne može pojebat ni kozu, traži dlaku u jajetu na ženskoj koja zarađuje od svog tijela i takvih jebača.
Pa nisam baš nov u ovom sportu, ustvari i jesam i nisam, jer bija sam sve skupa s tri kurve u životu prije ovih novih nedavnih avantura, ali to je bilo još prije kad još nije postojao EGE i slično. I moram priznat da ovaj sport baš nije ni jeftin kad spičkaš 3000kuna a nisi reka keks, ali to nije razlog zašto ću se nakon malog broja utakmica ipak ostavit ovog sporta. Glavni razlog zašto se ostavljam kurvi je taj što ne podnosim kondome, a s kurvama ih moraš imat na kurcu. Kurac u rukavici, to mi je ka da nisam ni jeba žensku, to uopće nije pravi seks. Jeste da svršim brzo i s kondomom, ali ne osjećam sokove, vaginalni vazelin kako mi klizi po đoniju, jednostavno nisam navikao na to, ne sviđa mi se takav seks. Nije mi problem nešto zbarit sa strane, pa neka bude i ružnija, ali bar bez kondoma.Koliko je covik samo iskustva nakupia u 10 dana ovog sporta. Cilu priču je poveza.
@Gundam kandidiraj se za premijera kad si tako moćan i sposoban, moj glas već imaš
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|