Ma kakvi 2 ure, 1.15 min max moja ruta jedan smjer a odakle ti to gaziš?Haha iskreno mi te je za meni na k.. ide kad moram 2 ure do Splita i 2 ure nazad tebi jw 2x vise sta ne radimo za picku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvi 2 ure, 1.15 min max moja ruta jedan smjer a odakle ti to gaziš?Haha iskreno mi te je za meni na k.. ide kad moram 2 ure do Splita i 2 ure nazad tebi jw 2x vise sta ne radimo za picku
Ma iz Makarske kakve sam srice uvijek uvik upadnem u guzvu i dok ti nades vraziji parking i njihove upute di se nalaze taman ispadne 2h koliko mi ih je otkazalo sto kasnim jer nema parkinga pa moras parkirati 2 ulice nije pa dok dodes do njih eto ti problema ili sta su morale cekat 10 min vise.Jednoj sam zakasnia 5 min nasa napokon vrata di se nalazi i saljem poruku evo me ispred kaze tvoje vrijeme je prosloMa kakvi 2 ure, 1.15 min max moja ruta jedan smjer a odakle ti to gaziš?
A, ti si iz ovog kraja ( Mak rivijera ) ? Ja sam tek početnik iša 4-5- puta od početka maja , ali nikad nisan promašio termin. Jebiga lako ovima iz ST. Pođen uvik pola ure ranije, jutarnji termin, zaobilaznica Omiš . Obavezno prije kod kući na većem ekranu lociram gdje j je adresa i mogući parking. Ubacim u navigaciju i budem uvik 15-20 min prije zakazanog. Samo je jedna rekla bilo u 10 dog. kaže ajde u 11. kažem mala ja sam ispred strana. Ok kaže. Možd bolje da sam dalje, ovako samo povremeno idemMa iz Makarske kakve sam srice uvijek uvik upadnem u guzvu i dok ti nades vraziji parking i njihove upute di se nalaze taman ispadne 2h koliko mi ih je otkazalo sto kasnim jer nema parkinga pa moras parkirati 2 ulice nije pa dok dodes do njih eto ti problema ili sta su morale cekat 10 min vise.Jednoj sam zakasnia 5 min nasa napokon vrata di se nalazi i saljem poruku evo me ispred kaze tvoje vrijeme je proslo
Mogu mislit , dođeš dole i poljubiš vrata !!A, ti si iz ovog kraja ( Mak rivijera ) ? Ja sam tek početnik iša 4-5- puta od početka maja , ali nikad nisan promašio termin. Jebiga lako ovima iz ST. Pođen uvik pola ure ranije, jutarnji termin, zaobilaznica Omiš . Obavezno prije kod kući na većem ekranu lociram gdje j je adresa i mogući parking. Ubacim u navigaciju i budem uvik 15-20 min prije zakazanog. Samo je jedna rekla bilo u 10 dog. kaže ajde u 11. kažem mala ja sam ispred strana. Ok kaže. Možd bolje da sam dalje, ovako samo povremeno idem![]()
Bio prošle godine u ovo doba. Lijepša nego na fotografijama. Manji silikoni, napeta guzica, mišiči nisu onako naglašeni. Dob je točna. Vesela, oral bez, dobar. Sex, sudjeluje. Izdrži jako nabijanje. Ove godine neću ponovit jer 250 bombona je puno. Jebi ga, principi!Jeli iko bio kod ove? Kakva su iskustva?
Daje jeftinije!!!!Bio prošle godine u ovo doba. Lijepša nego na fotografijama. Manji silikoni, napeta guzica, mišiči nisu onako naglašeni. Dob je točna. Vesela, oral bez, dobar. Sex, sudjeluje. Izdrži jako nabijanje. Ove godine neću ponovit jer 250 bombona je puno. Jebi ga, principi!
Malo skuvaj ili pofrigaj i obavezno salata pome iz frižider lipa bevanda i leži do 5 popodneSta se preporuca ove dane? Da je sigurno i dobro!
Svaka čast, kao da si mene pita.Malo skuvaj ili pofrigaj i obavezno salata pome iz frižider lipa bevanda i leži do 5 popodne
Ja tia,al ne da ispod 150/30
Je li slučajno netko bio kod ove signorine...?
Pa ako je po nacionalnosti zaista Španjolka bija bi red da neko probije red i ode joj čestitat na tituli
Momci jeli iko bia kod ove?ja san opasno zagriza jer je prezgodna,ura 200 paćića a daje svrsavanje u usta,oral bez itd..pa da se ne zaletim ako je drukcije
Start tarifa...Ja tia,al ne da ispod 150/30
Ja idem sutra popodne,tako da ja ću joj naplatit za poraz u prvoj utakmici hahaPa ako je po nacionalnosti zaista Španjolka bija bi red da neko probije red i ode joj čestitat na tituli
Malo san poluskeptican da za 200e daje po faci svrsavanje,oral bez(ako si uredan),a uz to je pičkaPa ako je po nacionalnosti zaista Španjolka bija bi red da neko probije red i ode joj čestitat na titulu
kod mene su domace pome i obavezno dvi dnevno! Posolit i maslinovog ulja!Malo skuvaj ili pofrigaj i obavezno salata pome iz frižider lipa bevanda i leži do 5 popodne
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|