Čitam ovaj forum zadnjih par mjeseci, i volio bih iznit neki svoj stav a u ovon sportu sam od 18 godine a sad ima 32.
kelpao sam svudgi po europi a i šire. Imao puno grešaka a i puno dobrih cura...ono šta želim reći da sam bio aktivan sa EGE curama a zadnje vrijeme, pola godine, nisam možda par puta otišao, i da ono što sam bio s južnoamerikankama mi je većinom užas iskusto, vecina ih je samo da te odrade, imaju neko iskustvo u ovom poslu da te rješe.
Bilo je dobrih, španjolke Daniela Irina, što se sjecam i bila mi je dobra u zadnje vrijeme Juliana ona, bia sam sa ovom Elisom kad je tek dosla u grad, bila se zvala Helena mjenjala je ime par puta cesto sam je bubao tad nije imala nesto posla bila je luda zeljna kurca neznam kakva ne sad to je bilo prije cak više od 5 ako ne i 6 godina....
Iskreno, meni je to s brazilkama sve čudan seks, dodes napaljen, neznas sta te ceka....budimo iskreno, kakva god ona dama noci bila dolazis prvi put u nekog nisi nikog vidio neznas sta te ceka niti ona zna , nemoze se tu stvorit neki bas kvlatitetan seks, po meni mora biti neka povezanost za dobar odnos/susret ali postujem i one koji mogu doc ispraznit jaja i ic ca. Znam neke frendove koji idu, loše izgleda higijene pogotovo i one takve moraju obradit...katastrofa, dodes navecer nakon 2-3 takva lika njoj se živit neda i ona je biće od krvi i mesa.
najbolja druzenja sam ima po vecim gradovima (milano, madrid, barcelona) di sam placao do max 500e europljanke ne brazilke, eventualno nekad ruskinje.
sjecam se i vrimena kad nije bilo ege nego oglasnika na trafici pa bi vadio brojeve išao
kod ovih naših zapuštenica, svega je bilo...
Ove sad aktualne nisam obilazio....i svaka cast aktivnim clanovima sta vam iznose tocne recenzije al ovdje ima puno njih koji ili rade za cure ili su neka poveznica...vidi se to po porukama.