Meni sad trebaHaha,ja skupljam pare za Sabrinicu kad dođe u 6 misec bar 2h moram s njon odradit ništa me drugo ne zanima čak možda i otić negdi posli cuga more đir po domaću
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni sad trebaHaha,ja skupljam pare za Sabrinicu kad dođe u 6 misec bar 2h moram s njon odradit ništa me drugo ne zanima čak možda i otić negdi posli cuga more đir po domaću
Možda da nakon pića ostvarite ozbiljnu vezu.Haha,ja skupljam pare za Sabrinicu kad dođe u 6 misec bar 2h moram s njon odradit ništa me drugo ne zanima čak možda i otić negdi posli cuga more đir po domaću
Jel tako da su je hvalili?Netko iskustva sa ovom? Izgleda dobro a u Zadru su je hvalili
Idemo u Španjolsku posliMožda da nakon pića ostvarite ozbiljnu vezu.
Imaš par provjerenih u STMeni sad treba
Kraj elektro dalmacije. Ljudevitog posavskog. 5 kat.Moze li neko u inbox poslat di se tocno nalazi ova elisa da ne lutan bzv hvala
Javi joj se sve će ti objasnit.Moze li neko u inbox poslat di se tocno nalazi ova elisa da ne lutan bzv hvala
Šalji najbitnije mi je da su čiste i mirisneImaš par provjerenih u ST
Jesi bio?Jel tako da su je hvalili?
Moga si coviku jos napisat kad izadje na 5 kad di da ide, na koja vrataKraj elektro dalmacije. Ljudevitog posavskog. 5 kat.
Imaš Sol,Irinu i DanieluŠalji najbitnije mi je da su čiste i mirisne
Da, tocno tako. Stvarno moras bit xxxx kad postavis pitanje i jos xxxx kad odgovorisHahaha koji ste vi ludjaci, mene zivo zanima ovi likovi sta pitaju adresu, a nisu kontaktirali curu. Sta oni cine kad dodju na dresu?
Jel tamo voajere i kampiraju kad ce je vidit ili misle da je EGE ka mcdonalds drive thru i da ce tamo na parlafon pisat Daniela/Bella/Elisa/Sol i samo treba pozvonit i ova pusti unutra
Nečeš ni imat o kome! Čudimo šta je ovdi ponuda nikakva. Idioti koji policajcu daju informacije, pimpovi na forumu hvale svoje kobile, nasilnici:Da, tocno tako. Stvarno moras bit xxxx kad postavis pitanje i jos xxxx kad odgovoris
Isto kao pitanje: ovu su hvalili pi ciloj HR i sad je u Splitu i kakva je?
To je i razlog sto vise i necu pisati ovdje
A ti retarde, sričon tvojon da si drkađija, jer spomenutu nisi ni posjetija. Sričon. Jer ta Elektrodalmacija ima na kantunu kameru. Onaj zaštitar od Elektrodalmacije je njen. A Marendiću je pušila mukte.Kraj elektro dalmacije. Ljudevitog posavskog. 5 kat.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|