Koliko ja znam dogovara se dan za danDogovorio sa Sol slijedeći tjedan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ja znam dogovara se dan za danDogovorio sa Sol slijedeći tjedan
Ne mogu prije nikako ali mi je napeta skroz, pa san priča malo s njom i tako smo se složili , čut ćemo se još.Koliko ja znam dogovara se dan za dan
Da je ova sa slike super je i cijena stotka dobra.Agencija odjebi to...nikad ne znaš tko će biti na vratima
Ova agencija s telefonskim brojem s Malte te u prvoj poruci obavijeste koja/koje su u stanu, ako nije ta sa oglasa.Agencija odjebi to...nikad ne znaš tko će biti na vratima
Ne kuzim di je on nesta odjenom.Sta nije napisa nesto u vezi njezinog posta.Mislim ono, rugate se tu čoviku da je ta neka ženska u pravu a niste svjesni ili vas nije briga da uglavnom i agenti i ženske lažu kad stignu.
Evo tipa prošle godine sam se okrenia na vratima svijeta ženskama - latinama jer nisu ličile na ništa. Nakon par dana dobijem poruku od neke Brazilke da neće ona samnom jer dajem lažne pare, čak pitam jednu Ruskinja zamislite di se to nalazi i ženska mi proslijedi link hahahahahaha
Toliko o kurvanjskim istinama i odgovorima
Uglavnom
Show
Točnije, dogovora se pola sata prije...premda i tu možeš popušiti...njima je najlakše reći, moze 21.05. u 19.15...a do onda ko živ ko mrtav...Koliko ja znam dogovara se dan za dan
Točnije, dogovora se pola sata prije...premda i tu možeš popušiti...njima je najlakše reći, moze 21.05. u 19.15...a do onda ko živ ko mrtav... ja Jasno, ovo je samo okvirno jos cemo vidit ali ova Sol se bas raspričala nije me samo tako ontkantala , ugodna je.
Sol provjerena cura odavno,također bia kod nje i ima moja velika,opširna recenzijaMislim ono, rugate se tu čoviku da je ta neka ženska u pravu a niste svjesni ili vas nije briga da uglavnom i agenti i ženske lažu kad stignu.
Evo tipa prošle godine sam se okrenia na vratima svijeta ženskama - latinama jer nisu ličile na ništa. Nakon par dana dobijem poruku od neke Brazilke da neće ona samnom jer dajem lažne pare, čak pitam jednu Ruskinja zamislite di se to nalazi i ženska mi proslijedi link hahahahahaha
Uglavnom
Show
Svi znamo kako to ide sa dogovaranjima, al ovaj profil “kuratisplico” a i recenzija je cudna,i sumnjiva, covik se u cetvrtak registrira, kaze “da je cuo da ima latinoamerikanki” kaze kod koje ce otic, pa kao sve pohvali, osim sta ima herpes, i nestane s forumaMislim ono, rugate se tu čoviku da je ta neka ženska u pravu a niste svjesni ili vas nije briga da uglavnom i agenti i ženske lažu kad stignu.
Uglavnom
Show
Slažem se smrdi neštoSvi znamo kako to ide sa dogovaranjima, al ovaj profil “kuratisplico” a i recenzija je cudna,i sumnjiva, covik se u cetvrtak registrira, kaze “da je cuo da ima latinoamerikanki” kaze kod koje ce otic, pa kao sve pohvali, osim sta ima herpes, i nestane s foruma
Radi čovik priprema se za sezonuA i kolega frico je nesta sa foruma. Odavno nije ništa napisa
U zadnjih par godina?Ovo mi je u zadnjih par godina 4-ti put.Super curka, slike par godina starije, ali to je ona. Bas dobar GFE, pravo ljubljenje, odlicno slinavo pusenje i lizanje jaja, mogu sve poze, jako je mokra, cista, uredna, mirisna, moze laganini u guzu. Nema zurbe sto mi je jako bitno. Bas smo kliknuli. Stvarno top cura nemojte propustit dok je tu
Da kolega. U cemu je problem?U zadnjih par godina?
4ti put?
Pa eto. Nevirujen tiDa kolega. U cemu je problem?
asu kako mislis kad je agencija da nikad neznas ko ce bit na vratima ali ne bude ona sa kojom si dogovorioAgencija odjebi to...nikad ne znaš tko će biti na vratima
Ne bude. Zvjerko moj registrira si se u 11. nosevi imaš 30 objava i uvik nešto pitam a još nisi recenziju napisa. Uzmi 100-200 EUR i kreni u akciju. Zovi ove di piše agencija pa mi javi jeli bila cura sa slike. Ja sam se zajeba jedan put možeš i tiasu kako mislis kad je agencija da nikad neznas ko ce bit na vratima ali ne bude ona sa kojom si dogovorio
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|