Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sanja, 092 161 1672 i 099 658 8619, MILF pravi, 50 godina, ali je dobra. U faci se godine vide, ali tijelo bar 20 godina mlađe. Sise čvrste 3-4, struk uzak. Nije lipotica u licu, ali daleko od rugobe, plus je što ima u toj njenoj faci nešto baš kurvinski privlačno. 300/500 je bilo.Jeli iko bia nedavno kod one milf iz Tolstojeve ulice, plava, jeli radi još ,zadnji put sam bia kod nje ima 2g sigurno, pred koronu...
Jel jos aktivna?Sanja, 092 161 1672 i 099 658 8619, MILF pravi, 50 godina, ali je dobra. U faci se godine vide, ali tijelo bar 20 godina mlađe. Sise čvrste 3-4, struk uzak. Nije lipotica u licu, ali daleko od rugobe, plus je što ima u toj njenoj faci nešto baš kurvinski privlačno. 300/500 je bilo.
Faca se vidi na vocapSanja, 092 161 1672 i 099 658 8619, MILF pravi, 50 godina, ali je dobra. U faci se godine vide, ali tijelo bar 20 godina mlađe. Sise čvrste 3-4, struk uzak. Nije lipotica u licu, ali daleko od rugobe, plus je što ima u toj njenoj faci nešto baš kurvinski privlačno. 300/500 je bilo.
Je, bio prije par miseciJel jos aktivna?
I? Malo detaljnije. Samo klasik ili ima više?Je, bio prije par miseci
Klasik sa, oral bez ako je uredno, završnica po sisama, vridi paraI? Malo detaljnije. Samo klasik ili ima više?
Problem je samo sto si se ti danas prijavijo ovdjeKlasik sa, oral bez ako je uredno, završnica po sisama, vridi para
Nisam namjeravao, ali eto. Možda sam trebao odgovoriti u privatnoj poruci, ne javno. Sad tražim kako da izbrišem profil ili post, jel se može?Problem je samo sto si se ti danas prijavijo ovdje
Ne, ne zbog toga. Prijavis se i objavis tajnu. Tko ti viruje?Nisam namjeravao, ali eto. Možda sam trebao odgovoriti u privatnoj poruci, ne javno. Sad tražim kako da izbrišem profil ili post, jel se može?
Očito je bila "navala poziva"....Nije vise aktivna zva sinoc.da neradi vise
Nestala je i Matea sa obzora, niti oglasa niti joj je aktivan broj, nego kad vec spominjemo nestale zna li se šta je sa Emom, ona slavonka plavih ociju, ex jamaha i itd,jeli iko bia nedavno, broj joj zvoni al niko ni glasa...Zna li itko sta je sa Mateom. Nema oglasa vise od godinu dana. Da li radi jos?? Ona je po meni bila najbolja u splitu.
To ona deblja zena u 40ima kratke kose? Ako je ta mislim da je radila do ima godinu dana nesto sam cuo da ima nekog frajera da zivi sa njim.....Nestala je i Matea sa obzora, niti oglasa niti joj je aktivan broj, nego kad vec spominjemo nestale zna li se šta je sa Emom, ona slavonka plavih ociju, ex jamaha i itd,jeli iko bia nedavno, broj joj zvoni al niko ni glasa...
da, bila je savršena, najboljaZna li itko sta je sa Mateom. Nema oglasa vise od godinu dana. Da li radi jos?? Ona je po meni bila najbolja u splitu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|