SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Dakle, nije to maserka split , koja je by the way odlična, meni,ovo je neka druga totalno, i ne masira nego dolazi u tvoj prostor kao šta piše...

To ti je tzv. “Crna mamba” godinama se oglasava, prije 40 nego 28, kila poprilicno viska, ljepuskasta u faci, totalni old school prije pojave ege-a na ovim prostorima, nisam bio kod nje bar 7-8 godina, ne znam jel se stesala u medjuvremenu, al cisto sumnjam, jer su iste slike ko i onda, a onda je bila veca nego na slikama. Koliko se sican, akcija pristojna al nista narocito, nekad je imala stan u brace santini ulici za ovaj hobi, ocigledno nije promet dovoljan vise za to.

Bio 2 puta cura 10/10 mijenja stalno apartmane svaki cist i uredan. Doselila se u hrv prije par godina prica hrvatski,pusi bez kondoma(jedno od boljih pusenja u zivotu) ne gleda na sat i stvarno se potrudi da odes zadovoljan od nje. Vrijedi svakog eura
Jesi pobrao kakvu spolnu bolest , ja sam bio, isto tako pusenje bez kondoma, seks sa, i sad me sve pecka.Isao sam se testirati…

Dobardan, koji website koristite ? EGE, ljubavni oglasnik i to je to ? Ili ima još šta? Jesu li većinom to pravi profili ili ima dosta i fake ? Ima li netko koji savjet?
Hvala vam !

Bio ko split 52 g iskustvo

Super ugodno iskustvo, sve slike njezine, nije turbo ljepotica sto se i vidi na slikamama al cura je totalno prirodna, i jako sitna, tako ako vas to pali, ko mene, super, lak dogovor, sve kao u oglasu, engleski odlican, bolji od mog. Oral bez, sex sa, cura se opusti i uziva, ima i ogledalo u sobi, voli gledat, ljubi se….
Bio pola sata sa svrsavanjem po faci, sad idem zadovoljan spavat

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh