Mali_Poštar
Active member
...na kantunu kuća stoji, javna kuća ljudi mojiii....fdc2a295-e056-4995-b34e-9ab487a312a6 hosted at ImgBB
Image fdc2a295-e056-4995-b34e-9ab487a312a6 hosted in ImgBBibb.co
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...na kantunu kuća stoji, javna kuća ljudi mojiii....fdc2a295-e056-4995-b34e-9ab487a312a6 hosted at ImgBB
Mali koji pali...na kantunu kuća stoji, javna kuća ljudi mojiii....
fdc2a295-e056-4995-b34e-9ab487a312a6 hosted at ImgBB
To je bila briga velike većine nas prije nego šta je počela obrada, međutim kada je krenulo, sve brige su nestale....Sta mislite ako npr odem kod neke koja mi pruzi oralac ,trebam li se zabrinut vezano za zastitu, kakva iskustva vi imate?
Bolje umrit ko jebač od side,nego od dijabetesaTo je bila briga velike većine nas prije nego šta je počela obrada, međutim kada je krenulo, sve brige su nestale....
Slobodno se ti zabrini, nema nista lose u tome...Sta mislite ako npr odem kod neke koja mi pruzi oralac ,trebam li se zabrinut vezano za zastitu, kakva iskustva vi imate?
i meni ako ima koIma li tko broj od maserkasplit96 da pošalje u priv jer sam ga izgubio na starom mobu
Je li misliš na onu iz tolstojeveZna li tko radi li još ona Sanja
50ak plus godina?
mislim da je. Lista sam po forumu beko je spominja da se godine vide al da je topppJe li misliš na onu iz tolstojeve
mislim da je. Lista sam po forumu neko je spominja da se godine vide al da je toppp
Ne radi nazalost, bilo je dobro kod nje, čini mi se nakon corone (2020)više ne radi..Zna li tko radi li još ona Sanja
50ak plus godina?
Idem i ja večeras
odrađena
pravi milf! Mršava i zgodna, umjetne usne i sise - sise čudne pod rukom ali izgledaju savršeno, guzice nema nista.
Osjecaj cjelokupni je koda jebeš napaljenu zgodnu milf susjedu.
Žena uživa skroz, nema ni sekunde požurivanja, ne gura te u sobu odma, pohvatali smo se malo na kaucu u dnevnom.
Pušenje top, pusila mi ga je prvo pod tušom.
Seks strava, žena svršila nabijala se na mene koda sam joj zadnji, cilog me cupala vukla i to je ona vodila glavnu rijec, lagamo se nabijala svrsila i onda mi rekla sad me razvali koliko oces.
Sve u svemu, ko voli milf, preporuke, jako ugodna žena.
E i, stan mali ali novi i jebeno moderno i dobro sređen. I to daje dozu napaljenosti, bilo je polu mračno.
Ja stvarno odgovorno tvrdim da je ona jedna od najboljih iskustava koje mozes dobiti, vatrenija je od vecine latina, perfektan engleski, voli se zezati na najjace. Ona je MILF, ako se iskljucivo palis na cure od 20, zaobiđi. Još jedna stvar, meni uzivo izgleda bolje nego na fotkama, fotke su joj sa telefona cini mi se, nisu profi i nisu obrađene, i to je njena politika da ne vara ekipu i to bas cijenim, iako sam joj rekao da bi za posao bilo bolje da si stavi neke uređene. Uglavnom, redovan sam gost, i bicu i dalje.
odrađena
pravi milf! Mršava i zgodna, umjetne usne i sise - sise čudne pod rukom ali izgledaju savršeno, guzice nema nista.
Osjecaj cjelokupni je koda jebeš napaljenu zgodnu milf susjedu.
Žena uživa skroz, nema ni sekunde požurivanja, ne gura te u sobu odma, pohvatali smo se malo na kaucu u dnevnom.
Pušenje top, pusila mi ga je prvo pod tušom.
Seks strava, žena svršila nabijala se na mene koda sam joj zadnji, cilog me cupala vukla i to je ona vodila glavnu rijec, lagamo se nabijala svrsila i onda mi rekla sad me razvali koliko oces.
Sve u svemu, ko voli milf, preporuke, jako ugodna žena.
E i, stan mali ali novi i jebeno moderno i dobro sređen. I to daje dozu napaljenosti, bilo je polu mračno.
Šteta, mislim da je neko bija objavija recenziju ima god i nesto dana ako se ne varamNe radi nazalost, bilo je dobro kod nje, čini mi se nakon corone (2020)više ne radi..
Teško jer ona već dugo ne radi. Ja sam joj lani posla piruku slučajno naša broj i rekla je da se već dugo time ne bavi. A koliko sam sazna nije više u StŠteta, mislim da je neko bija objavija recenziju ima god i nesto dana ako se ne varam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|