Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bio ali po mom iskustvu dok ti kraj imena cure stoji i koja je agencija možeš očekivat da ma mob ugovoriš s njom a na vratima te dočeka skroz neka deseta. A za ovu sa kojom si ugovara ispadne da je lažni profil od strane agencije ili kao baš sad zauzeta
Potvrđujem, bila neka od agencije, još sam rekao da ću se okrenut i ići ća ako ne bude ova koju sam dogovorio. I bila druga, ja otišao.Nisam bio ali po mom iskustvu dok ti kraj imena cure stoji i koja je agencija možeš očekivat da ma mob ugovoriš s njom a na vratima te dočeka skroz neka deseta. A za ovu sa kojom si ugovara ispadne da je lažni profil od strane agencije ili kao baš sad zauzeta
Ma te agencije lazu. To se meni dogodilo x puta. Uvjeravaju da je to ta, 100 posto... Jbg, oni misle puna su jaja i kad si vec tamo da ces ostatPotvrđujem, bila neka od agencije, još sam rekao da ću se okrenut i ići ća ako ne bude ova koju sam dogovorio. I bila druga, ja otišao.
Iman ja, sa 200 eur uvališ se nekoj mladoj čehinji i prašiš je 7 danaPozdrav ekipa. Ima li neko preporuku za Makarsku. Oko 200 dolazi u obzir
Unaprijed zahvalan
Detalji poznati redakcijiIman ja, sa 200 eur uvališ se nekoj mladoj čehinji i prašiš je 7 dana
Koja victoria?Vittoria odradjena danas, sutra bi se moglo kod ove..
Jel netko bia?
Ništa agencijeJest mi ova jebozovna
Jeli itko slučajno išao jeli cura sa slike
Nije victoria nego vittoriaKoja victoria?
Ima više victoria ,vitoriaNije victoria nego vittoria
Spasila zimuVratila se Bella bit će praznih bankomata
Nezz šta bi reka na ovaj pogled,nekako mi faca ...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|