Može link od Brune da ne tražimOva Beatriz se nejavlja. Vidim da se vratila Bruna, još danas se počastit dok nema žene kući i dosta za ovo ljeto, sve sam pare potrošio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može link od Brune da ne tražimOva Beatriz se nejavlja. Vidim da se vratila Bruna, još danas se počastit dok nema žene kući i dosta za ovo ljeto, sve sam pare potrošio
Ma ne mislim dvi ure udarat,nocim vcrs u st,a imam i paket kvalitetnog vina,malo proćakulat i ostalo sta bude
Hahaha, pa sto me strašite,ne bi da imam meč sa kamaru usmanom. Samo laganini, više ja volim laganiju atmosferu, lagano, to cu joj odma u startu objasnit.dobro prica engleski... nije ti ona za vino vise za proteinske napitke .... kupi joj radije zbregov one od pedest grama proteina....
Šta li joj kaže, pa se žena da nagovorit...? Ja bi mora proć jedno detaljno saslušanje da je idem bilo što nagovarat... Najelegantnije mi je reć "naručen sam u doktorice" onda znam da neće ništa pitat...To ti otpremiš ženu kod njenih pa laganini
A tamo ti se cesto minjaju, EGE je jedini izvor, prosli misec sam bija kod dvije brazilke, i jedna i druga su bile korektne ali nista vise od toga, bilo je 150 po urePozdrav ekipa. Ima li neko preporuku za Makarsku. Oko 200 dolazi u obzir
Unaprijed zahvalan
Kako si zna. A meni žena svaki vikend u svojih, tako da sam free. A znam kako mi žena razmišlja, a i kolega sa posla me uvik može pokrit ako bude provjeravala..To ti otpremiš ženu kod njenih pa laganini
Kako si zna. A meni žena svaki vikend u svojih, tako da sam free. A znam kako mi žena razmišlja, a i kolega sa posla me uvik može pokrit ako bude provjeravala..
ja i dok ovo pišen i bacin oko na ege iman već 3 pitanja od nje " a kome to više pišeš na svetu nediju "Šta li joj kaže, pa se žena da nagovorit...? Ja bi mora proć jedno detaljno saslušanje da je idem bilo što nagovarat... Najelegantnije mi je reć "naručen sam u doktorice" onda znam da neće ništa pitat...
I moja isto kod svojih . Ali ? Uvik ima neka kvaka kao npr evo nek mali ili mala ostane s tobom da ti ne bude dosadnoKako si zna. A meni žena svaki vikend u svojih, tako da sam free. A znam kako mi žena razmišlja, a i kolega sa posla me uvik može pokrit ako bude provjeravala..
Sta imas tu razjasniti?
Jel netko može razjasniti ovaj oglas?
Haha, mi kao da isti zivot zivimo.I moja isto kod svojih . Ali ? Uvik ima neka kvaka kao npr evo nek mali ili mala ostane s tobom da ti ne bude dosadno
Možda je i did zainteresiran da ode s tebon...Haha, mi kao da isti zivot zivimo.
Samo ja znam se rijesit i dice, jer vole ic didu
Koja to dikosamo da te obavijestim da dolazi Sabrina manekenka sutra tako da očekujemo od tebe barem 20 postova do kraja tjedna
Ko ona legendarna iz filma -Ko to tamo peva " I tata bi sine "Možda je i did zainteresiran da ode s tebon...
Nisi baš uvjerljivOva cura Perola je stvarno fantastična...vrijedilo je svakog eura...
Neki esej o njoj,kad već valja?Ova cura Perola je stvarno fantastična...vrijedilo je svakog eura...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|